Új Citibank-fiók az Oktogonon

Pénzcentrum
2008. augusztus 28. 13:47

Budapest. A VI. kerület Oktogon vonzáskörzetében a lakossági ügyfelek, a cégtulajdonosok és a kkv-vállalatok mostantól az új Citibank-fiókban juthatnak hozzá a világszínvonalú banki szolgáltatásokhoz. A város egyik legforgalmasabb csomópontjában, az UNESCO Világörökség részét képező Oktogon kereszteződésben található új fiók a Citibank teljes termék- és szolgáltatáskínálatát nyújtja a magánügyfelek és kkv-vállalatok számára, beleértve a folyószámlákat, lekötött betéteket, hiteleket, betéti és hitelkártyákat, befektetési termékeket, pénzforgalmi és treasury szolgáltatásokat. A fiókban egy speciális Citigold center is működik, hogy az erős pénzügyi háttérrel rendelkező ügyfelek igényeit ideális körülmények között tudja biztosítani.

Ez a fióknyitás a Citibank elkötelezettségét példázza a magyarországi ügyfelek és közösség iránt. Shirish Apte, a Citi Kelet- és Közép-Európa régiójának vezérigazgatója avatta fel a fiókot a mai napon, ezen elkötelezettség megerősítéseként. A fióknyitó ünnepségen Apte úr elmondta: "Magyarország rendkívül értékes lehetőségeket jelent számunkra regionális és globális szinten egyaránt. Ez az új fiók a Citi univerzális banki stratégiájának kézzelfogható megtestesítője. Egyik legkiemeltebb célom az, hogy a különböző üzletágaink közötti együttműködést még magasabb szintre emeljem, ezzel biztosítva, hogy a vállalatot és személyes képességeinket leginkább az ügyfelek szolgálatába állíthassuk."

Sanjeeb Chaudhuri, a Citi globális lakossági üzletágának Európa, Közel-Kelet és Afrika régiójának vezérigazgatója szintén részt vett a megnyitó rendezvényen, megjegyezve: "Több mint 11 éve közvetlen kapcsolatom van a magyarországi lakossági üzlettel, az üzletág vezetőjeként is dolgoztam a '90-es években. Mivel személyesen is hozzájárultam a lakossági üzletág növekedéséhez, beleértve a Citibank-hitelkártya magyarországi bevezetését, nagy megelégedéssel és büszkeséggel tölt el, hogy részt vehetek a mai fiókavató ünnepségen, hiszen az Oktogon-fiókunkban immár egy újabb szép helyszínen nyújthatjuk széles körű szolgáltatásainkat ügyfeleinknek. További fiókok megnyitását tervezzük a közeljövőben, melyek az internetes, a mobiltelefonos és a CitiPhone-csatornák mellett jelentősen növelik jelenlétünket ezen a számunkra nagyon fontos piacon."

Batara Sianturi, a Citibank Zrt. elnök-vezérigazgatója hozzátette: "Elkötelezetten nyújtjuk világszínvonalú pénzügyi termékeinket és szolgáltatásainkat ügyfeleinknek, melyekkel segítjük életkörülményeik jobbá tételét, vállalkozásaik fejlődését és a közösségek virágzását. Életstílusuk, szokásaik és pénzügyi igényeik szerint ügyfeleink értékesítési csatornáink bármelyikén intézhetik pénzügyeiket, beleértve a bankfiókokat, a hitelközpontokat, az internetes, valamint a telefonos banki szolgáltatást, és az üzletkötői hálózatot. A mai fiókavató ünnepség egy újabb mérföldkő értékesítési stratégiánk megvalósításában, melynek célja, hogy a lehető legkényelmesebbé tegyük ügyfeleink számára pénzügyeik intézését. Bővülési terveink mellett elkötelezettek vagyunk aziránt is, hogy piacvezető technológiákat és szolgáltatásokat vezessünk be fiókjainkban és távcsatornáinkban egyaránt."
Ez a legutóbbi fióknyitás a Citibank rövid távú tervének része, miszerint több új fiókot nyit Magyarországon. Jelenleg összesen 39 Citibank-fiókban és hitelközpontban szolgálják az ügyfeleket az ország 19 jelentős városában.

További információk a Citibank Zrt. termékeiről és szolgáltatásairól a www.citibank.hu internetes honlapon találhatók.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2023. április 1. 16:36
2021 augusztusi hatalomátvételük óta a tálibok szigorú korlátozásokat vezettek be a médiában.
Bankmonitor  |  2023. április 1. 10:08
Megjelent az MNB legfrissebb inflációs jelentése, melyben valamelyest módosult a várható áremelkedés...
Holdblog  |  2023. március 31. 11:59
HOLD After Hours. Összetett adásunkban lesznek ötéves hozamok, meg nem ötéves hozamok, nyafogó apuká...
Kiszámoló  |  2023. március 31. 11:05
Az Amazon oldalán vásárolni néha lutri, hiszen nem feltétlen tudod, hogy amit venni akarsz, az milye...
Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. április 2. vasárnap
Áron
13. hét
Április 2.
Virágvasárnap
Április 2.
Ifjúsági világnap
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. április 1. 19:18
Pénzcentrum  |  2023. április 1. 18:35