17 °C Budapest

Új Citibank-fiók az Oktogonon

Pénzcentrum
2008. augusztus 28. 13:47

Budapest. A VI. kerület Oktogon vonzáskörzetében a lakossági ügyfelek, a cégtulajdonosok és a kkv-vállalatok mostantól az új Citibank-fiókban juthatnak hozzá a világszínvonalú banki szolgáltatásokhoz. A város egyik legforgalmasabb csomópontjában, az UNESCO Világörökség részét képező Oktogon kereszteződésben található új fiók a Citibank teljes termék- és szolgáltatáskínálatát nyújtja a magánügyfelek és kkv-vállalatok számára, beleértve a folyószámlákat, lekötött betéteket, hiteleket, betéti és hitelkártyákat, befektetési termékeket, pénzforgalmi és treasury szolgáltatásokat. A fiókban egy speciális Citigold center is működik, hogy az erős pénzügyi háttérrel rendelkező ügyfelek igényeit ideális körülmények között tudja biztosítani.

Ez a fióknyitás a Citibank elkötelezettségét példázza a magyarországi ügyfelek és közösség iránt. Shirish Apte, a Citi Kelet- és Közép-Európa régiójának vezérigazgatója avatta fel a fiókot a mai napon, ezen elkötelezettség megerősítéseként. A fióknyitó ünnepségen Apte úr elmondta: "Magyarország rendkívül értékes lehetőségeket jelent számunkra regionális és globális szinten egyaránt. Ez az új fiók a Citi univerzális banki stratégiájának kézzelfogható megtestesítője. Egyik legkiemeltebb célom az, hogy a különböző üzletágaink közötti együttműködést még magasabb szintre emeljem, ezzel biztosítva, hogy a vállalatot és személyes képességeinket leginkább az ügyfelek szolgálatába állíthassuk."

Sanjeeb Chaudhuri, a Citi globális lakossági üzletágának Európa, Közel-Kelet és Afrika régiójának vezérigazgatója szintén részt vett a megnyitó rendezvényen, megjegyezve: "Több mint 11 éve közvetlen kapcsolatom van a magyarországi lakossági üzlettel, az üzletág vezetőjeként is dolgoztam a '90-es években. Mivel személyesen is hozzájárultam a lakossági üzletág növekedéséhez, beleértve a Citibank-hitelkártya magyarországi bevezetését, nagy megelégedéssel és büszkeséggel tölt el, hogy részt vehetek a mai fiókavató ünnepségen, hiszen az Oktogon-fiókunkban immár egy újabb szép helyszínen nyújthatjuk széles körű szolgáltatásainkat ügyfeleinknek. További fiókok megnyitását tervezzük a közeljövőben, melyek az internetes, a mobiltelefonos és a CitiPhone-csatornák mellett jelentősen növelik jelenlétünket ezen a számunkra nagyon fontos piacon."

Batara Sianturi, a Citibank Zrt. elnök-vezérigazgatója hozzátette: "Elkötelezetten nyújtjuk világszínvonalú pénzügyi termékeinket és szolgáltatásainkat ügyfeleinknek, melyekkel segítjük életkörülményeik jobbá tételét, vállalkozásaik fejlődését és a közösségek virágzását. Életstílusuk, szokásaik és pénzügyi igényeik szerint ügyfeleink értékesítési csatornáink bármelyikén intézhetik pénzügyeiket, beleértve a bankfiókokat, a hitelközpontokat, az internetes, valamint a telefonos banki szolgáltatást, és az üzletkötői hálózatot. A mai fiókavató ünnepség egy újabb mérföldkő értékesítési stratégiánk megvalósításában, melynek célja, hogy a lehető legkényelmesebbé tegyük ügyfeleink számára pénzügyeik intézését. Bővülési terveink mellett elkötelezettek vagyunk aziránt is, hogy piacvezető technológiákat és szolgáltatásokat vezessünk be fiókjainkban és távcsatornáinkban egyaránt."
Ez a legutóbbi fióknyitás a Citibank rövid távú tervének része, miszerint több új fiókot nyit Magyarországon. Jelenleg összesen 39 Citibank-fiókban és hitelközpontban szolgálják az ügyfeleket az ország 19 jelentős városában.

További információk a Citibank Zrt. termékeiről és szolgáltatásairól a www.citibank.hu internetes honlapon találhatók.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. április 26. 09:59
Perintfalvi Rita katolikus teológus immár jogerősen is sajtópert nyert a Mandiner című, a kormánypár...
Holdblog  |  2024. április 26. 08:56
HOLD After Hours. Szabó Lászlóval helyre tesszük a szövőlepkéket, a kapitalizmust, a kapitalizmus kr...
KonyhaKontrolling  |  2024. április 26. 07:45
A CBC Marketplace nemrég kiadott egy videót, amiben rejtett kamerával megvizsgálták néhány kanadai b...
Bankmonitor  |  2024. április 26. 06:26
Amióta csökken az infláció és az alapkamat, azóta egyre olcsóbbak a lakáshitelek is. A Bankmonitor s...
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm