18 °C Budapest

Közel a tízezredik hitelkártya - tarol a K&H és az RTL

Pénzcentrum
2007. november 14. 10:50

Várakozáson felül teljesített alig több mint három hónap alatt az RTL Klub és a K&H Bank közös bank-, és hitelkártyája. Az RTL Klub kártyák számos előnyt nyújtanak, kedvezményeket kínálnak, és exkluzív lehetőségeket biztosítanak tulajdonosaiknak.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A négyféle képpel választható bank-, és hitelkártya várakozáson felül teljesített, hiszen alig több mint három hónap alatt közel tízezren igényeltek RTL Klub kártyát Interneten, a telefonos ügyfélszolgálaton és a K&H Bank folyamatosan bővülő, jelenleg 189 fiókból álló országos hálózatában. November 15-től már dombornyomott Visa Classic hitelkártya is igényelhető az eddigi elektronikus betéti és hitelkártyák mellett RTL Klub kártyaként, melyhez ingyenes utasbiztosítást is kínál a Bank.

A többféle kártyaképpel választható RTL Klub kártyához kapcsolódó, folyamatosan igénybe vehető kedvezmények köre november 12-től tovább bővül, hiszen a kártya tulajdonosai 10 forint literenkénti azonnali engedményt kapnak a kijelölt AGIP kutaknál. A kártyákkal további kedvezményes vásárlásra nyílik lehetőség, így többek között a Líra és Lant könyvesboltokban, a kártyához kapcsolódó hűségprogram keretében további partnerek kínálják szolgáltatásaikat, termékeiket kedvező áron. Novembertől havonta a kisorsolt kártyabirtokosoknak arra is lehetősége nyílik, hogy betekintsenek a kulisszák mögé az RTL Klub stúdióiban és találkozhassanak kedvenc műsorvezetőikkel.

" Meggyőződésem, hogy az RTL kártya bátran felveszi a versenyt a maga kategóriájában a piacon, ezt igazolják a számok és ügyfeleink is. Ma már kevés csak egy szimpla készpénzt helyettesítő eszközt adni az ügyfél kezébe, amellyel pénzt vehet fel egy automatánál, vagy vásárolhat. A fogyasztók igényei gyorsan változnak. "- mondta el dr. Orosz András, a K&H Bank ügyvezető igazgatója. "Az RTL Klubbal közösen ügyfeleinknek olyan bankkártyát kínálunk, amelyek az alapfunkciókon túl valóban sok hozzáadott értéket biztosítanak birtokosaiknak."

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 20. szerda
Vendel
42. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?