Milton - Hitel és lízing egy kézből

Pénzcentrum
2007. július 16. 14:21

A PSZÁF E-I581/2007. számú határozatával engedélyezte a MILTON Hitelezési Zrt. pénzügyi vállalkozásként történő megalapítását és működését, így az ingatlanlízingre szakosodott MILTON Finanszírozási Zrt. lízingszolgáltatásai mellett a cégcsoporttól már hitel is igényelhető.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A MILTON Finanszírozási Zrt. 2006 októbere óta kínál elsősorban kis- és középvállalkozásoknak, valamint önkormányzatoknak ingatlanalapú lízingfinanszírozási lehetőségeket. Az új cég alapításának hátteréről a vezérigazgató, Körtvélyessy László az alábbiakat mondta:

"A gyorsan növekedő ingatlanpiac minőségi finanszírozási igényeit felismerve döntöttünk úgy 2006 nyarán, hogy ingatlan alapú pénzügyi szolgáltatásokat fogunk nyújtani. Már a lízingtevékenység elindításakor tudtuk, hogy a potenciális piaci szereplők finanszírozási igényeinek teljesebb körű kiszolgálása érdekében elengedhetetlen egy hitelezési tevékenységet folytató társaság létrehozása is. Ennek első lépése volt a 2006. november 27-i keltezésű Alapító Okirattal létesített MILTON Hitelezési Zrt. pénzügyi vállalkozásként történő megalapítása, amely 2007. június 13-tól immár hatályos engedéllyel is rendelkezik."

A társaságok piaci erejét a vezetőség és a munkatársak több éves pénzügyi tapasztalatai, a tulajdonos Wallis csoport kiemelkedő ingatlanpiaci kompetenciája, valamint pénzügyi és menedzsment támogatása jelenti.

NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 17. vasárnap
Hedvig
41. hét
Október 17.
Missziók Világnapja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 16. 19:20