6 °C Budapest

Egy újabb "gyöngyszem" a piacon

Pénzcentrum
2006. április 18. 12:19

2006. április 20-tól új lakáshitel ajánlattal várja ügyfeleit az MKB Bank. Az akció keretében a Bank nem számít fel hiteligénylési díjat, csökkenti az induló kamatláb mértékét, és akár a szerződéskötési díjból is kedvezményt ad.



Az MKB Bank az állami kamattámogatású hitelei mellett devizaalapú kölcsönökkel is (euró, svájci frank) régóta jelen van a hazai lakáshitel piacon. A Bank által nyújtott lakáshitel konstrukciók közül a legkeresettebbnek a tavaly október 1-jén KAMATKA néven indított svájcifrank-alapú lakáshitel bizonyult.


Az akció keretében a 2006. április 20. és július 14. között befogadott lakáshitel-kérelmek esetében nem kell hiteligénylési díjat fizetni, sőt, a három hónapos kamatperiódusú svájcifrank-alapú lakáshitelek esetében az első évben alkalmazott kamatláb 0,77% (THM: 5,710%-5,87%). Ráadásul, amennyiben az ügyfél - számos további előnyt is nyújtó - MKB Kivételes Folyószámlát nyit, a szerződéskötési díjat is megfelezi a Bank, és további kamatkedvezményeket biztosít. Az ügyfelek körében igen népszerű lehetőség az első éves tőketörlesztési türelmi idő, amely jelentősen csökkent a kezdeti terheken, és megteremti a lehetőséget arra, hogy az ügyfelek először az új lakás berendezésére, felszerelésére fordítsák energiájukat. Ebben segít a lakáshitel mellé egyszerűen, gyorsan, gyakorlatilag automatikusan igényelhető hitelkártya. További kedvező lehetőség az áthidaló hitel igénybevétele, amelynek segítségével nem kell azonnal, esetleg kedvezőtlen feltételek mellett értékesíteni a már meglévő ingatlant.


Az MKB Bank mind életkor, mind jövedelem vagy más feltétel tekintetében kiemelkedően rugalmas. Így például a hitel maximális összegét kizárólag az ingatlan értéke határozza meg. (Például a legtöbb saját finanszírozású ingatlan beruházásnál - lakóparkok, társasházak - jövedelemigazolással akár a vételár 75%-át, jövedelemigazolás nélkül akár az 50%-át nyújthatja a bank hitelként. Ebben a konstrukcióban legfeljebb 20-30% önrészt köteles fizetni az igénylő, ami gyakorlatilag a foglaló összegének felel meg.)


A banknál emellett igényelhető szabad felhasználású jelzáloghitel, életbiztosítás fedezete melletti jelzáloghitel, illetve a legnépszerűbb állami támogatású hitelek is (Lakásépítési kedvezmény, Fiatalok Otthonteremtési Támogatása).

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. április 19. 16:26
Megvan, mennyibe kerül majd az HBO Maxot, a discovery+ szolgáltatást és az Eurosportot egyesítő stre...
ChikansPlanet  |  2024. április 19. 12:49
A tornádók minden évben hatalmas pusztításokat végeznek szerte a világon, a tudósok pedig aggódva fi...
Holdblog  |  2024. április 19. 12:25
Megint immáron nyolcadik alkalommal mi lettünk Az Év Alapkezelője. Mellette a HOLD Részvény, a Deep...
Kiszámoló  |  2024. április 19. 10:08
Tavaly már mindenki temette Kínát és az új Japánnak hívták. Japán a második világháború után hatalma...
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem