17 °C Budapest

Egy újabb "gyöngyszem" a piacon

Pénzcentrum
2006. április 18. 12:19

2006. április 20-tól új lakáshitel ajánlattal várja ügyfeleit az MKB Bank. Az akció keretében a Bank nem számít fel hiteligénylési díjat, csökkenti az induló kamatláb mértékét, és akár a szerződéskötési díjból is kedvezményt ad.Az MKB Bank az állami kamattámogatású hitelei mellett devizaalapú kölcsönökkel is (euró, svájci frank) régóta jelen van a hazai lakáshitel piacon. A Bank által nyújtott lakáshitel konstrukciók közül a legkeresettebbnek a tavaly október 1-jén KAMATKA néven indított svájcifrank-alapú lakáshitel bizonyult.


Az akció keretében a 2006. április 20. és július 14. között befogadott lakáshitel-kérelmek esetében nem kell hiteligénylési díjat fizetni, sőt, a három hónapos kamatperiódusú svájcifrank-alapú lakáshitelek esetében az első évben alkalmazott kamatláb 0,77% (THM: 5,710%-5,87%). Ráadásul, amennyiben az ügyfél - számos további előnyt is nyújtó - MKB Kivételes Folyószámlát nyit, a szerződéskötési díjat is megfelezi a Bank, és további kamatkedvezményeket biztosít. Az ügyfelek körében igen népszerű lehetőség az első éves tőketörlesztési türelmi idő, amely jelentősen csökkent a kezdeti terheken, és megteremti a lehetőséget arra, hogy az ügyfelek először az új lakás berendezésére, felszerelésére fordítsák energiájukat. Ebben segít a lakáshitel mellé egyszerűen, gyorsan, gyakorlatilag automatikusan igényelhető hitelkártya. További kedvező lehetőség az áthidaló hitel igénybevétele, amelynek segítségével nem kell azonnal, esetleg kedvezőtlen feltételek mellett értékesíteni a már meglévő ingatlant.


Az MKB Bank mind életkor, mind jövedelem vagy más feltétel tekintetében kiemelkedően rugalmas. Így például a hitel maximális összegét kizárólag az ingatlan értéke határozza meg. (Például a legtöbb saját finanszírozású ingatlan beruházásnál - lakóparkok, társasházak - jövedelemigazolással akár a vételár 75%-át, jövedelemigazolás nélkül akár az 50%-át nyújthatja a bank hitelként. Ebben a konstrukcióban legfeljebb 20-30% önrészt köteles fizetni az igénylő, ami gyakorlatilag a foglaló összegének felel meg.)


A banknál emellett igényelhető szabad felhasználású jelzáloghitel, életbiztosítás fedezete melletti jelzáloghitel, illetve a legnépszerűbb állami támogatású hitelek is (Lakásépítési kedvezmény, Fiatalok Otthonteremtési Támogatása).

NAPTÁR
Tovább
2021. május 14. péntek
Bonifác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?