25 °C Budapest
Koronavírusos lett a magyar politikus: miatta került karanténba Gulyás Gergely is

Koronavírusos lett a magyar politikus: miatta került karanténba Gulyás Gergely is

2020. augusztus 27. 11:54

Hollik István elkapta a koronavírust - jelentette be a kormánypárt kommunikációs igazgatója a Facebookon. Kiderült, Gulyás Gergely és helyettese azért került karanténba, mert találkoztak vele egy rendezvényen.

Mint megírtuk, karanténba került Gulyás Gergely és helyettese, Orbán Balázs is, miután a hétvégén egy olyan magánrendezvényen vettek részt, ahol egy fertőzött személy is jelen volt.

Csütörtökön délelőtt aztán Hollik István, a kormánypárt kommunikációs igazgatója a Facebookon közölte, hogy diagnosztizálták nála a koronavírust.

Hétfőn és kedden rosszul éreztem magam, ezért a következő napok találkozóira és elsősorban a Tranzit Közéleti Évadnyitóra figyelemmel azt tartottam felelős magatartásnak, ha teszteltetem magam. Ez sajnos pozitív lett, így elővigyázatosságból minden programot lemondtunk, én azonnal karanténba vonultam. Mivel múlt szombaton részt vettem egy magánrendezvényen a szabályok szerint minden kontaktomat leadtam a hatóságok felé. Ez érinti több kormánypárti politikustársamat is

- írta Hollik a Facebookon, majd hozzátette: nyáron nem járt külföldön és minden szabályt betartott. "Ebből is látszik, hogy a vírus itt van és fokozott figyelmet kíván mindenkitől. Vigyázzunk egymásra!"

A politikus a 24.hu kérdésére elmondta, valóban vele találkozott a kancelláriaminiszter és Orbán Balázs, az esemény egy kisebb kerti parti volt, amelyen viszonylag kevesen vettek részt, és a meghívottak a szabad ég alatt tartózkodtak, ezért nem hiszi, hogy ott bárkit megfertőzhetett.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. július 26. hétfő
Anna, Anikó
30. hét
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. július 25. 14:35