Megvan a 700 millió forint Zente kezelésére: százmilliót utalt egy titokzatos jótevő

2019. szeptember 25. 09:40

Összejött a pénz a másfél éves Zente gyógykezelésére. A kisfiú egy ritka betegségben szenved, az egyetlen létező génterápia pedig 700 millió forintba kerül. Egy ismert ember egymaga 100 milliót utalt át a gyermek gyógyulására.

A világ legdrágább gyógyszerére gyűjtött pénzt egy pécsi család: másfél éves kisfiuk egy ritka genetikai betegségben, gerincvelő eredetű izomsorvadásban szenved. Egy új génterápiás kezeléssel javítani lehetne Zente állapotán, akár lábra is állhat, de az életmentő terápia átszámítva 700 millió forintba kerül - erre szerveztek gyűjtést a szülők a Facebookon.

Tegnap még csak a kezelés költségének kicsivel több mint 60 százaléka gyűlt össze, szerda reggelre azonban már elérte a 700 millió forintot a felajánlások összeg, így Zente mehet a terápiára.

A szülők azt kérik a támogatóktól, hogy ezzel ne álljanak meg, hanem támogassák továbbra is a gerincvelő eredetű izomsorvadásban szenvedő kisgyermekeket és felnőtteket.

A kisfiú édesanyja a Rádió1-en szerda reggel azt mondta, hogy

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

egy ismert ember 100 millió forintos adományával gyűlt össze végül a kezelés ára.

A nagylelkű felajánló azt kérte, ne deüljön ki a neve.

NEKED AJÁNLJUK
A magyar menzák réméből lesz a jövő igazi szuperétele: disznótáp hozhatja el a forradalmat?

Drasztikusan átalakul a magyar gasztronómia a klímaváltozás miatt: komoly szemléletváltás kell a hazai konyhákban.

Ki nem találod, kiről nevezték el a legtöbb utcát Magyarországon: fotókon a rekorder

Ha egymás mellé tennénk mind a 2800-at, az Atlanti-óceánig is eljuthatnánk; utunk során pedig tökéletesen kirajzolódna egy a magyar társadalomról szóló szubjektív látlelet.

Nem akármibe vágott bele Király Gábor: Guinness-rekordra hajt a magyar kapuslegenda

Már csak 500 nevező kell, hogy magyar Guinness-rekord szülessen októberben! A cél továbbra is, hogy ezren rúgjanak büntetőt az Országos Tizenegyesrúgó Bajnokságon.

Szívszorító: ilyen képeket eddig nagyon kevesen láthattak Budapest szegényeiről

A művészről eddig még nem készült monográfia, ezt a hiányt pótolja az ősszel megjelenő, kétnyelvű (magyar és angol) művészeti album készül.

NAPTÁR
Tovább
2023. szeptember 23. szombat
Tekla
38. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Új Pénzcentrum app
A legfrissebb hírek és árfolyamok
MOST NEM
LETÖLTÖM