1 °C Budapest
Undorító, mi mindent kennek a magyar sztárok magukra

Undorító, mi mindent kennek a magyar sztárok magukra

2016. március 27. 13:01

Drasztikusnak hangzó beavatkozásokkal szépülnek hazánk sztárjai: Balázs Klári biofonallal, Bombera Kriszta lézerrel, Nyertes Zsuzsa pedig a saját vérével próbál küzdeni az öregedéssel szemben. A Pénzcentrum ennek apropóján megnézte, mennyibe fáj egy ilyen kezelés, és vajon ki engedheti meg magának.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Balázs Klári biofonalat húzat az arcába, Bombera Kriszta lézerrel égetteti le bőre felső rétegét, míg Nyertes Zsuzsa a saját vérével tölteti fel ráncait - írta nemrég a Bors.

Az olykor drasztikusnak hangzó kezelések nem olcsók, egy-egy beavatkozás ára akár több százezer forintot is kóstálhat. A Pénzcentrum utánaszámolt, mennyi az annyi pontosan.

Drakula-terápia

Nyertes Zsuzsa és Keresztes Ildikó a vérterápiára esküszik. A módszer lényege, hogy a személy saját véréből egy speciális eljárás keretében vérszérumot nyernek, amit aztán visszafecskendeznek a bőrbe. Egy három alkalmas kezeléssorozat akár két-három évre is elegendő lehet.

A kötelező előzetes bőrgyógyász-kozmetológus szakorvosi vizsgálat 12 500 forint. Ha a teljes arcra (az ajkak kivételével) kiterjed a kezelés, az 63 ezer. A nyak, a dekoltázs, és a kézfejek pedig egyenként 16 ezer forintba kerülnek. Kiegészítő kezelésként többek között lehet kérni dermaroller kezelést is, ami az arcon 9 500, a nyakon, a dekoltázson és a kézfejeken pedig 6 500 forint. Ha mindenhol szeretnénk fiatalodni, a kiegészítő kezelést is kérjük, és a tartós hatás érdekében háromszor is elvégeztetjük a kezelést, összesen 432 500 forintot kell kicsengetnünk.

Biofonal

Balázs Klári és Karda Bea titkos trükkje a biofonalas kezelés. A finomszálas arcfiatalítás helyi érzéstelenítésben, és kevesebb, mint háromnegyed óra alatt elvégezhető. A kezelés során vékony, felszívódó és antimikrobális hatással bíró bioszálakat juttatnak a bőr mélyebb rétegeibe tűk segítségével. Jól kombinálható más arcfiatalítási módszerekkel, például ráncfeltöltéssel, Botox-kezeléssel, lézeres arcfiatalítással, vagy arcplasztikával. A kezelés ára 120 ezer forintnál kezdődik, a teljes arcon megközelítőleg 300 ezer forint, a hatása pedig körülbelül 2 évig tart.

Lézerterápia

Bombera Krisztina a lézeres arckezelésre esküszik. Ennek során lézersugárral kezelik a bőrfelszínt, ami elősegíti a bőr újrafejlődését és az új bőrsejtek regenerálódását. A kezelést önállóan alkalmazva 3-4 alkalommal javasolt megismételni, de más eljárásokkal (pl: villanófényes arcfiatalítással, mezoterápiás kezeléssel, rádiófrekvenciás arckezeléssel, Drakula-terápiával) is kombinálható. Egy kezelés ára 80-100 ezer forint, így ha 4 alkalommal is meg kell ismételni, akár 320-400 ezer forintunkba is kerülhet.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,9 százalékos THM-el, és havi 82 061 forintos törlesztővel fel lehet venni a Gránit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az MKB Banknál 3,21% a THM; a Raiffeisen Banknál 3,44%; a CIB Banknál és a Gránit Banknál 3,45%; míg az Unicredit Banknál 3,58%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Botox

A botox igazi Hollywood-i őrület, de itthon is közkedvelt. A hazai sztárok közül Szűcs Judith fiatalodik a botox segítségével, ami úgy működik, hogy a szakemberek egy injekciós technikával a bőr alá juttatják a hatóanyagot. Ez gyengíti, vagy akár meg is bénítja az izomműködést, aminek hatására a ráncok kisimulnak. A kezelés hatása körülbelül 3-4 hónapig marad meg, az ára a kezelendő terület nagyságától függően 80-160 000 forint körül mozog. Ha évente négyszer kellene megismételni, akkor akár 640 ezer forintot is kóstálhat a kezelés.

Ultrahangos kezelés

Udvaros Dorottya és Vándor Éva az ultrahangos kezelés hatásában hisz. Az ultrahang fokozza a sejtek anyagcseréjét, így segíthet a ránctalanításban is. Az esetek többségében akár egy kezelés is elég lehet, ami általában 1-2 órát vesz igénybe. A kezelendő terület nagyságától függően az árak 50 ezer forinttól kezdődnek, de ha teljes kezelést szeretnénk, az akár 400 ezer forintba is kerülhet.

Van, aki olcsón megússza a szépítkezést

Medveczky Ilona nem költ vagyonokat szépítő kezelésekre, a díva ugyanis a vizeletterápiára esküszik. Elmondása szerint a vizeletnek sebgyógyító és fiatalító hatása van, így rendszeresen keni vele az arcát. Ő tudja...

NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 6. hétfő
Miklós
49. hét
December 6.
Mikulás
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?