Eladta kgfb-állományát a TIR Biztosító Egyesület

2009. május 4. 17:32

A TIR Biztosító Egyesület tagságának érdekeit is maximálisan figyelembe véve úgy döntött, hogy kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási állományát átruházza az AIM Biztosító Zrt.-re. Az Egyesület döntését a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete E-II-145/2009. számú határozatával hagyta jóvá 2009. május 04-i hatállyal.

A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási piacon az utóbbi időben tapasztalható tendenciák és a kis biztosítókat különösen kedvezőtlenül érintő piaci törekvések arra a döntésre vezették az Egyesületet, hogy más megoldást válasszon tagjai ilyen irányú igényeinek kielégítésére. A választott megoldással felszabaduló kapacitások lehetőséget adnak új termékek bevezetésére, illetve eddigi termékeinek továbbra is professzionális művelésére, kedvező díjszínvonal mellett.

Korábban: Új szereplő a kgfb-piacon: AIM Általános Biztosító Zrt.

Annak érdekében, hogy az Egyesület ügyfelei továbbra is kedvező árú kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási fedezethez jussanak, a TIR Biztosító Egyesület felhasználva évtizedes múltra nyúló kapcsolatát a MAI Casco kft.-vel, illetve az AIM Biztosító Zrt.-vel, velük együttműködve továbbra is kínálja ezt a biztosítási terméket, támaszkodva az AIM Biztosító Zrt. kockázatviselésére, adminisztrációjára és kárrendezésére.

A piacon egyedülálló, kedvező díjú Casco termékket vezetett be a közelmúltban az Egyesület, mely önrészesedés nélküli szolgáltatást nyújt meghatározott feltételek mellett, mely igen kedvező piaci fogadtatású.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Az Egyesület hagyományos termékei, a fuvarozási kockázatokat teljesen lefedő biztosítási szolgáltatások továbbra is ügyfeleink rendelkezésére állnak, s mint szakmai biztosító ügyfeleink speciális igényeit is kielégítjük gyors, szakszerű megoldásokat kínálva (Forrás: MTI, OTS).

PC BLOGGER & PODCASTER
Kiszámoló  |  2024. április 17. 21:41
Az Eurostat ábrája arról, hogy melyik uniós ország mennyit költ az egészségügyre a GDP arányában. (M...
Bankmonitor  |  2024. április 17. 16:56
Az új lakásfelújítási támogatás jóval többek számára elérhető, mint a korábbi otthonfelújítási progr...
MEDIA1  |  2024. április 17. 15:09
Korábban bebizonyosodott, hogy Orbán Viktor köreiből származó pénzekből érkezett néhány évvel ezelőt...
Holdblog  |  2024. április 17. 08:21
Egyelőre nem utal válsághelyzetre a GDP 73 százalékára duzzadt költségvetési hiány, de a további ela...
Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 18. csütörtök
Andrea, Ilma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 17. 21:27
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem