19 °C Budapest

Félidőben a kötelező kampány - 50 százalékos forgalomnövekedés

Pénzcentrum
2008. november 17. 12:11

Hétfő reggelig több mint 60 ezren váltottak kötelező biztosítást a piacvezető Netrisk.hu biztosítási portálon. Egy évvel ezelőtt a kampány bő első két hetében 40 ezer szerződés született, az idei forgalom tehát továbbra is 50 százalékkal felülmúlja a tavalyi rekordot.

A múlt év novemberében összesen 130 ezren váltottak a Netrisk.hu portálon - az on-line átszerződők fele, az összes kötelező biztosítást váltó autós 20 százaléka. Ha a növekedési ütem kitart a hónap végéig, az átszerződők száma csak a Netrisk.hu-n megközelítheti a 200 ezret.

Azt egyelőre csak találgatni lehet, hogy összességében hány autós vált kötelező biztosítást az idén, de tény: a portálunkon díjszámítást végzők 85 százalékának változatlanul megéri új biztosítóhoz menni, vagy kötelezőjüket akár jelenlegi biztosítójuknál újrakötni. A tarifálások szerinti átlagos megtakarítás 15 740 Ft.

A meglévő kötelező biztosítások felmondására még két hetük maradt az autósoknak, ezért érdemes az átszerződésre minél előbb sort keríteni. Különösen, hogy a legtöbben a váltást várhatóan az idén is az utolsó pillanatra hagyják. A Netrisk.hu a jelenlegi forgalom alapján átlagosan is több mint tízezer átszerződésre számít naponta a kampány utolsó hetében.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 16. vasárnap
Mózes, Botond
19. hét
Május 16.
A fény világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?