A KÖBE meghirdette a 2009-es díjakat!

Pénzcentrum
2008. október 2. 08:47

A Közlekedési Biztosító Egyesület (KÖBE) 2008. október 01-én meghirdette - két napilapban (VG és Napi Gazdaság) - a 2009-es biztosítási évre vonatkozó kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási díjait azon gépjármű üzembentartók és tulajdonosok részére, akik 2009-es kötelező biztosításaikat októberben kívánják megkötni.

A KÖBE, októberi tarifa meghirdetése szerves része az egyesület kötelező gépjármű-felelősségbiztosításhoz kapcsolódó évforduló megtartási kampányának. Az egyesület kiáll a kötelező biztosítás transzparenciája mellett, mert fontosnak tartja, hogy az autós társadalom azonos időben összehasonlítható módon tudjon választani a biztosítók közül.

A kötelező biztosítás jelenlegi szabályozásának módosítása folyamatban van, és a KÖBE továbbra is javasolja a kötelező biztosítás január 01-es évfordulójának megtartását.

Az egyesület álláspontja, hogy korábban a biztosítókra nehezedő adminisztrációs terheket a törvényalkotó által előírt kártörténeti adatok elektronikus cseréjével nagy értékben sikerült csökkenteni, így az időszak adminisztrációs leterheltségéről szóló hivatkozások is túlhaladottá váltak.

A KÖBE jelenlegi tarifahirdetése, arra a megoldásra kívánja felhívni a figyelmet, hogy a biztosítóváltási időszak széthúzásával, az autósok számára kényelmesebbé, a biztosításközvetítők és a biztosítók számára tehermentesebbé tehető az év végi biztosítási díj optimalizálási időszak.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 46 056 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől az MKB Bank 47 150 forintos törlesztőt (THM 15,61%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A KÖBE meggyőződése, hogy a biztosítottak érdekeit jobban szolgálja a jelenlegi rendszer.

PC BLOGGER & PODCASTER
Kiszámoló  |  2023. március 21. 19:51
Izgalmas időket élünk. Tönkrement egy amerikai nagybank, amelyikkel igazából semmi probléma nem volt...
MEDIA1  |  2023. március 21. 17:53
Világszerte rohamléptekkel nő a ChatGPT nevű mesterséges intelligenciás chatrobot népszerűsége, a mé...
Bankmonitor  |  2023. március 21. 17:23
A digitalizációs folyamatok terjedésével aktívan nő a bankkártyás, illetve a mobiltárcás és okoseszk...
Kasza Elliott-tal  |  2023. március 21. 15:07
Hétfőn megvettem a második csomag OTP-met 9000-ért, evvel 9831 forint az átlagom. Többet nem akarok...
Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

NAPTÁR
Tovább
2023. március 22. szerda
Beáta, Izolda
12. hét
Március 22.
A víz világnapja
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?