Tőke- és hozamvédett befektetés a K&H Biztosítótól

Pénzcentrum
2008. július 14. 12:05

K&H maximum plusz Közép-Európa eszközalap néven új befektetési lehetőséget kínál a K&H Biztosító, amely a régió cégeinek uniós átlagon felüli teljesítményére alapoz, és a legnagyobb lengyel, cseh és magyar tőzsdei vállalatok részvényeiből képzett index növekedéséből 45%-os részesedést biztosít. A közép-európai országokban - az eurozónához való csatlakozás és a belső befektetések megerősödése miatt - a tőkepiacokon a jelenlegi kedvezőtlen tendencia megfordulása várható a következő években.

"Bár a tőzsdei lejtmenet még nem ért véget, a közép- és hosszú távra befektetők számára köztudottan ez az az időszak, amikor új befektetéseikkel a várható tendenciaváltozást kell megcélozniuk. A közép-európai országok tőzsdén jegyzett cégeinek eredményeire kedvezően hat, hogy a régió az uniós átlagot meghaladóan növekedett az elmúlt években." - mondta Kuruc Péter, a K&H Biztosító életbiztosítási üzletágának vezetője.

A K&H maximum plusz Közép-Európa tőke- és hozamvédett eszközalapba befektetők 100% tőkevédelem mellett a 20%-os előrejelzett hozamon felül 45%-os extra részesedést szerezhetnek a mögöttes termék, a CECEEUR index növekedéséből, az ötéves futamidő végén. Az indexben a lengyel, a cseh és a magyar részvénypiacok legnagyobb vállalatai szerepelnek, közte olyan cégek, mint a Philip Morris, a MOL, az Unipetrol, távközlési vállalatok, Telefonica O2, Telekom Polska és bankok, OTP, Erste Bank, Bank Pekao. Az ügyfelek ezen túl élet- és balesetbiztosítási védelemben is részesülnek.

A befektetés a legalább 10 éves tartamra köthető K&H adómegtakarító hozamlánc életbiztosítás keretein belül jegyezhető, így a befektetők a fentieken túl részesülnek az életbiztosítások további előnyeiből, azaz az illetékmentes örökölhetőségből, adókedvezményből, kamatadó-mentességből.

"Az eszközalap mögöttes termékének kiválasztásakor az volt a célunk, hogy annak eredményességét egy olyan régió gazdaságára alapozzuk, ahol a következő öt évben az átlagosnál kedvezőbb növekedési potenciál jelezhető előre. Közép-Európa országainak az eurozónához való csatlakozása várhatóan felértékeli majd a helyi részvénypiacokat. Ugyancsak kedvezően hat a részvénypiacokra a nyugdíjpénztárak, a befektetési alapok és más intézményi befektetők megerősödése ezekben az országokban." - tette hozzá Kuruc Péter.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

A K&H maximum plusz Közép-Európa eszközalap július 14. és augusztus 29. között jegyezhető a K&H Bank fiókjaiban.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 16. vasárnap
Mózes, Botond
19. hét
Május 16.
A fény világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?