16 °C Budapest

Allianz Casco: testreszabott biztosítás - használt autóra is

Pénzcentrum
2008. július 1. 10:14

Évről-évre csökkenő díj*, tetszőlegesen választható törés, lopás és elemi kár modulok, rugalmasan alakítható önrész és érvényesíthető gfb- bónusz - ez az Allianz Casco.

A biztosítás olyan terület, amely a társadalom változásait, a gazdasági mozgásokat rendkívüli módon megérzi. Ha az emberek terhei megnőnek, akkor a biztosításkötési hajlandóság is csökken, hiszen azokat a kiadásokat próbálják meg lefaragni - és a biztosítások is ebbe a körbe tartoznak -, amelyeknek a hasznát nem érzik a mindennapokban. Inkább hajlamosak többet kockáztatni, a rendszeres kiadásokat pedig a minimálisra szorítani.

Az Allianz Casco termék e tendenciák ellen próbál fellépni, és bebizonyítani, hogy olcsóbban is lehet megfelelő biztosítási szolgáltatást nyújtani.
Az Allianz Casco modulos felépítésével tágabb lehetőséget biztosít az autójuk kockázatcsökkentését fontosnak tartó ügyfelek számára, hogy a személyes igényeiket érvényesíthessék, és így casco-kiadásaikat csökkentsék. Az Allianz Casco köthető csak törésre, csak lopásra vagy csak elemi kárra, illetve ezek tetszőleges kombinációjára. A modulok bármelyike bármely másikkal variálható illetve a biztosítási védelem a kiegészítő biztosításokkal (élet- és utasbiztosítás, poggyászbiztosítás, kölcsöngépjármű-biztosítás, Euro kár- és jogvédelem-biztosítás stb.) még tovább finomítható.

A termék specialitása, hogy használt autókra a gépjármű korával csökkenhet a biztosítási díj. Az Allianz figyelembe veszi a jármű értékcsökkenését, így az idő múlásával az autó korának megfelelően, csökkenő díjon számolja a biztosítás díját.*

Fontos a rugalmasan alakítható önrész is: az Allianz Cascót-t választó ügyfelek 10%, 20%, 30% százalékos, valamint töréskár esetén 1.000 Ft-os lépcsőkben tetszőleges fix önrész-kombinációk közül választhatnak.**

További különlegessége a terméknek, hogy az induló casco-díj csökkenhet a biztosított autóra társaságunknál megkötött gépjármű-felelősségbiztosítás bónuszfokozata alapján, vagy az igazolt töréskár-mentes időtartammal a biztosítási feltételek szerint.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 46 056 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől az MKB Bank 47 150 forintos törlesztőt (THM 15,61%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Az Allianz Casco további kedvezményeket kínál a díjfizetés gyakoriságától, módjától, a társaságunknál kötött otthonbiztosítástól függően, illetve az Allianz Banknál lévő folyószámla vagy hitelkártya esetén, ha arról díjlehívással fizeti a díjat.*

Mindemögött természetesen az Allianz biztos szolgáltatási háttere, országos hálózata, minőségi kárrendezési szolgáltatásai állnak, megbízható alapot nyújtva kár esetére.

Nem csak az Allianz casco miatt érdemes most ellátogatni az Allianz honlapjára. A társaság online kvízjátékában regisztrált játékosok, ha a feltett kérdésekre helyes választ adnak, sorsoláson vesznek részt és a Forma-1 Magyar Nagydíjra belépőket, illetve az Allianz Vezetéstechnikai Centrumában tanfolyamokat nyerhetnek. A játék július 4-ig tart.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2023. március 24. 08:59
A gyerekek médiafogyasztása és ezen belül a tévénézés fontos szerepet tölt be a jövő generációjának...
KonyhaKontrolling  |  2023. március 24. 07:51
Azok, akik bármilyen befektetésekről szóló, fogyasztók érdekekeit szem előtt tartó írást olvastak má...
Bankmonitor  |  2023. március 24. 07:38
A gépek, haszongépjárművek beszerzésének igazán egyszerű finanszírozási módja a lízing. Ráadásul sok...
Holdblog  |  2023. március 24. 05:31
HOLD After Hours. Duplanyugdíjas elnökünkkel megbeszélünk mindent, ami Credit Suisse. Vagy Sharon St...
Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 24. péntek
Gábor, Karina
12. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?