18 °C Budapest

Allianz Casco: testreszabott biztosítás - használt autóra is

Pénzcentrum
2008. július 1. 10:14

Évről-évre csökkenő díj*, tetszőlegesen választható törés, lopás és elemi kár modulok, rugalmasan alakítható önrész és érvényesíthető gfb- bónusz - ez az Allianz Casco.

A biztosítás olyan terület, amely a társadalom változásait, a gazdasági mozgásokat rendkívüli módon megérzi. Ha az emberek terhei megnőnek, akkor a biztosításkötési hajlandóság is csökken, hiszen azokat a kiadásokat próbálják meg lefaragni - és a biztosítások is ebbe a körbe tartoznak -, amelyeknek a hasznát nem érzik a mindennapokban. Inkább hajlamosak többet kockáztatni, a rendszeres kiadásokat pedig a minimálisra szorítani.

Az Allianz Casco termék e tendenciák ellen próbál fellépni, és bebizonyítani, hogy olcsóbban is lehet megfelelő biztosítási szolgáltatást nyújtani.
Az Allianz Casco modulos felépítésével tágabb lehetőséget biztosít az autójuk kockázatcsökkentését fontosnak tartó ügyfelek számára, hogy a személyes igényeiket érvényesíthessék, és így casco-kiadásaikat csökkentsék. Az Allianz Casco köthető csak törésre, csak lopásra vagy csak elemi kárra, illetve ezek tetszőleges kombinációjára. A modulok bármelyike bármely másikkal variálható illetve a biztosítási védelem a kiegészítő biztosításokkal (élet- és utasbiztosítás, poggyászbiztosítás, kölcsöngépjármű-biztosítás, Euro kár- és jogvédelem-biztosítás stb.) még tovább finomítható.

A termék specialitása, hogy használt autókra a gépjármű korával csökkenhet a biztosítási díj. Az Allianz figyelembe veszi a jármű értékcsökkenését, így az idő múlásával az autó korának megfelelően, csökkenő díjon számolja a biztosítás díját.*

Fontos a rugalmasan alakítható önrész is: az Allianz Cascót-t választó ügyfelek 10%, 20%, 30% százalékos, valamint töréskár esetén 1.000 Ft-os lépcsőkben tetszőleges fix önrész-kombinációk közül választhatnak.**

További különlegessége a terméknek, hogy az induló casco-díj csökkenhet a biztosított autóra társaságunknál megkötött gépjármű-felelősségbiztosítás bónuszfokozata alapján, vagy az igazolt töréskár-mentes időtartammal a biztosítási feltételek szerint.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Az Allianz Casco további kedvezményeket kínál a díjfizetés gyakoriságától, módjától, a társaságunknál kötött otthonbiztosítástól függően, illetve az Allianz Banknál lévő folyószámla vagy hitelkártya esetén, ha arról díjlehívással fizeti a díjat.*

Mindemögött természetesen az Allianz biztos szolgáltatási háttere, országos hálózata, minőségi kárrendezési szolgáltatásai állnak, megbízható alapot nyújtva kár esetére.

Nem csak az Allianz casco miatt érdemes most ellátogatni az Allianz honlapjára. A társaság online kvízjátékában regisztrált játékosok, ha a feltett kérdésekre helyes választ adnak, sorsoláson vesznek részt és a Forma-1 Magyar Nagydíjra belépőket, illetve az Allianz Vezetéstechnikai Centrumában tanfolyamokat nyerhetnek. A játék július 4-ig tart.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 12. szerda
Pongrác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?