11 °C Budapest

Már Directen is köthető az Allianz utasbiztosítás

Pénzcentrum
2008. április 30. 12:51

Új, interneten köthető utasbiztosítás-szolgáltatást indított az Allianz Direct. A bankkártyás fizetési lehetőség révén az ügyfelek a nap 24 órájában, akár az elutazást megelőző napon köthetik meg biztosításukat, ráadásul a neten történő biztosításkötésért plusz 10% kedvezményt is kínál a Direct.

Az Allianz Direct úgy alakította ki az online biztosítás kötés folyamatát, hogy az a netezők számára is könnyen átlátható és gyorsan megköthető legyen. Akik mégis tanácstalanok, vagy elakadnak az egyes lépéseket illetően, telefonos ügyfélszolgálat segíti a biztosítás megkötésében. Emellett a Directen bankkártya segítségével azonnal szerződést lehet kötni, de akár átutalási díjfizetést is lehet választani. Sikeres bankkártyás díjfizetés esetén azonnal, átutalás esetén a díj beérkezését követően az Allianz Direct oldaláról kinyomtatható a szerződés.

Az Útitárs az utasbiztosítási termékcsalád alapbiztosítása. Az Ezüst, Arany vagy Platina termékszintek lehetővé teszik, hogy mind a szolgáltatások körét, mind a biztosítási védelem szintjét igényeiknek megfelelően alakítsák ki ügyfeleink Az Útitárs alapbiztosítás díja a különböző termékszintek esetén a következő: Ezüst: 350 Ft/nap, Arany: 440 Ft/nap, Platina: 710 Ft/nap.

Az Allianz Direct által nyújtott egyedi 10%-os online árengedmény mellett egyéb kedvezmény is várja az utazókat. Ha valaki hosszabb időt tervez külföldön tölteni, esetleg 14 év alatti gyermekével vagy egy nagyobb baráti társasággal közösen utazik, jelentős kedvezményekre számíthat. Az Allianz Hungária meglévő - tehát valamilyen, a szerződési feltételekben szereplő Allianz csoport termékkel már rendelkező - ügyfeleinek a fentieken túl még többletszolgáltatást is nyújt, hiszen esetükben a biztosításban szereplő szolgáltatások összeghatárait 10%-kal megemeli.

Az Allianz új utasbiztosítási palettája az alapbiztosításon kívül számtalan kiegészítő szolgáltatást is kínál az utazóknak úgy, hogy az utazó saját igényeinek és utazási céljainak megfelelően választhatja ki a biztosítási védelem szintjét. Az Extrém Sportok utasbiztosítással az Allianz a kiemelkedő veszélyekre kiemelkedő védelmet nyújt. A bérletes megoldások a rendszeresen külföldre utazók számára nyújtanak időt és pénzt megtakarító megoldást. A téli sportok kedvelői is találatnak maguknak speciálisan az ő igényeikre szabott csomagot. Az Auto Assistance pedig a gépjárművel utazók számára teszik még biztonságosabbá az utazást

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Az Allianz Direct New Europe 2006-ban kezdte meg működését. Magyarországon tavaly novemberben indította el a Kelet-Közép-Európában már sikeres online biztosítási platformját, az Allianz Directet. Az új értékesítési platform akkor kötelező biztosítással indult, de még novemberben kiegészült a casco-val. Honlapjának (www.allianzdirect.hu) jelenleg 40 000 havi egyedi látogatója van, az új utasbiztosítás bevezetésével a forgalom várhatóan tovább fog emelkedni.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2023. március 24. 18:33
A Google szerint a PestiSrácok szerződést szegett azzal, hogy megkerülve a YouTube szabályait a néhá...
Kiszámoló  |  2023. március 24. 17:08
Kovács Tamás Egy névtelenséget kérő Wise alkalmazott küldte ezt a levelet a blogban is említett fize...
Buxelliott  |  2023. március 24. 15:56
Feljöttünk várakozás szerint az ellenálláshoz, ahonnan lefordul a piac. A folytásra még mindkét lehe...
MNB Intézet  |  2023. március 24. 11:44
Az SVB esete ismét rávilágít arra, hogy a bankok megmentése ellentmondásos kormányzati döntés lehet,...
Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 25. szombat
Irén, Írisz
12. hét
Március 25.
A gofri világnapja
Március 25.
A Föld órája
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?