3 °C Budapest

2 millió ügyfele van az AWD-nek - Élre törő tanácsadók

Pénzcentrum
2008. április 15. 14:00

AWD Európa legnagyobb független pénzügyi tanácsadója egy újabb mérföldkövet ért el az ügyfélszerzés területén. A mai nap köszöntötte Carsten Maschmeyer, az AWD Holding AG igazgatóságának elnöke a 2 milliomodik ügyfelét a hannoveri ügyfélközpontban, Franz Hofecker, 46 éves ausztriai lakos személyében.

A magasabb rangban lévő rendőrtiszt a független pénzügyek optimalizálási előnyeit egy ismerősén keresztül ismerte meg. "Teljesen el volt varázsolva aktuális pénzügyi helyzete elemzésétől és a megoldások lehetőségeitől, hogy egyszerűen továbbajánlotta tanácsadóját", mondta Franz Hofecker.

Először egy kedvezőbb háztartásbiztosítást választott az alsó ausztriai lakos, majd rövid idő után engedte, hogy az AWD kézbe vegye időskori előgondoskodását. Pénzbefektetés területén az Ausztriában működő ingatlan-részvényvásárlással bízta meg az AWD-t. "Végre van egy pénzügyi stratégiám. Az AWD-nek köszönhetően megtaláltam az alacsonyabb járulékfizetéshez és magasabb hozameléréshez vezető utat", vélekedett a kétgyermekes apuka és lelkes hobbi focista.

2007-es év végére 1,97 millió törzsügyfele volt az AWD-nek, 270.000-el több mint az előző évben. Az első negyedévben pedig folytatódott ez a pozitív fejlődés.

20 éves alapítása óta az AWD az osztrák Franz Hofeckerrel, a 2 milliomodik ügyfelét vette gondozásba, az idei első negyedévben. "Az ügyfél két dolgot vár el. Elsőként megoldást az időskori előgondoskodásra, másodsorban pedig alacsonyabb járulékfizetést már meglévő pénzügyi szerződéseiben", mondta Carsten Maschmeyer.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 46 056 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől az MKB Bank 47 150 forintos törlesztőt (THM 15,61%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem véletlen, hogy a 2 milliomodik ügyfél Ausztriából / Kelet-Európából jött. Itt az elmúlt rövid időszakban nőtt leggyorsabban az AWD. 2007-ben mintegy 21%-al nőtt a forgalom és 47%-al az adózás előtti eredmény. Az Ausztriában és Kelet-Európában tanácsadásban részesült ügyfelek száma az elmúlt évben 8%-al, mintegy 128.000-re nőtt.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2023. március 29. 21:48
Idén is átadták a Televíziós Újságírók Díját. Az elismeréseket nem sokkal cikkünk élesítése előtt, s...
Bankmonitor  |  2023. március 29. 14:25
Megtakarítási szakértőnk most bemutatja, milyen tényezők okozzák a pénzügyi döntéseink halogatását,...
Holdblog  |  2023. március 29. 13:05
Biztosítás. Évtizedekkel korábban, ha gyermeki énem meghallotta ezt a szót, bizony komoly fejtörést...
MNB Intézet  |  2023. március 28. 10:16
Az alacsony mobilitás konzerválja a társadalmi egyenlőtlenségeket. A jómódúaknak elvileg nem áll köz...
Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 30. csütörtök
Zalán
13. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. március 29. 20:57