14 °C Budapest

2 millió ügyfele van az AWD-nek - Élre törő tanácsadók

Pénzcentrum
2008. április 15. 14:00

AWD Európa legnagyobb független pénzügyi tanácsadója egy újabb mérföldkövet ért el az ügyfélszerzés területén. A mai nap köszöntötte Carsten Maschmeyer, az AWD Holding AG igazgatóságának elnöke a 2 milliomodik ügyfelét a hannoveri ügyfélközpontban, Franz Hofecker, 46 éves ausztriai lakos személyében.

A magasabb rangban lévő rendőrtiszt a független pénzügyek optimalizálási előnyeit egy ismerősén keresztül ismerte meg. "Teljesen el volt varázsolva aktuális pénzügyi helyzete elemzésétől és a megoldások lehetőségeitől, hogy egyszerűen továbbajánlotta tanácsadóját", mondta Franz Hofecker.

Először egy kedvezőbb háztartásbiztosítást választott az alsó ausztriai lakos, majd rövid idő után engedte, hogy az AWD kézbe vegye időskori előgondoskodását. Pénzbefektetés területén az Ausztriában működő ingatlan-részvényvásárlással bízta meg az AWD-t. "Végre van egy pénzügyi stratégiám. Az AWD-nek köszönhetően megtaláltam az alacsonyabb járulékfizetéshez és magasabb hozameléréshez vezető utat", vélekedett a kétgyermekes apuka és lelkes hobbi focista.

2007-es év végére 1,97 millió törzsügyfele volt az AWD-nek, 270.000-el több mint az előző évben. Az első negyedévben pedig folytatódott ez a pozitív fejlődés.

20 éves alapítása óta az AWD az osztrák Franz Hofeckerrel, a 2 milliomodik ügyfelét vette gondozásba, az idei első negyedévben. "Az ügyfél két dolgot vár el. Elsőként megoldást az időskori előgondoskodásra, másodsorban pedig alacsonyabb járulékfizetést már meglévő pénzügyi szerződéseiben", mondta Carsten Maschmeyer.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem véletlen, hogy a 2 milliomodik ügyfél Ausztriából / Kelet-Európából jött. Itt az elmúlt rövid időszakban nőtt leggyorsabban az AWD. 2007-ben mintegy 21%-al nőtt a forgalom és 47%-al az adózás előtti eredmény. Az Ausztriában és Kelet-Európában tanácsadásban részesült ügyfelek száma az elmúlt évben 8%-al, mintegy 128.000-re nőtt.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 16. vasárnap
Mózes, Botond
19. hét
Május 16.
A fény világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?