7 °C Budapest

Pénzéhez bármikor hozzájuthat, de hosszú távon fektet be - egyedülálló kombináció (x)

Pénzcentrum
2007. október 18. 12:55

Számtalan pozitív érvet hallott már bizonyára a biztosításokon keresztül megvalósuló hosszú távú befektetésekről indulva az adóelőnyöktől egészen a világ szinte bármely pontját elérő befektetési skáláig. Sokak számára ezen megtakarítási forma nagyon vonzó lenne, hiszen igencsak elégedetlenek a bankban elérhető kamatokkal, mindazonáltal a hosszú távú, 10 éves kötöttséggel nem tudtak megbarátkozni; mi történik ha előbb szükségem lesz a pénzre?

Ma már erre is kedvező válasszal tudunk szolgálni. Ezen befektetési formákhoz bankkártya kapcsolható, melynek használatával az egyébként pl. ázsiai ingatlanokban, vagy európai részvényekben hozamot termelő megtakarításához azonnal, mindenféle szerződés módosítás nélkül hozzáférhet. Fizethet és pénzt vehet fel a bankkártyával, így a bankban elhelyezett pénz rugalmasságát kapja egy hosszú távú befektetés keretein belül.

Az előnyök összefoglalva:

  • A bankbetétek jelenleg 6-7%-os kamat elérését teszik lehetővé. Hosszú távon azonban igazodva Nyugat-Európához még ennél is alacsonyabb 3-4%-os szintre fog süllyedni a bankban elérhető hozam. Érdemes tehát saját, illetve családunk megtakarításainak magasabb hozamlehetőséget nyújtó alternatívát keresni.
  • Igazolható tény, hogy hosszú távon részvény és ingatlan befektetésekkel a bankbetéteknél magasabb hozam érhető el. Természetesen a kockázati szint is magasabb, de már egy 5 éves befektetésnél is 75% eséllyel fog bankbetét feletti hozamot elérni. Részletesen: http://www.portfoliomoney.hu/befektetes/jolkezelem.html
  • A biztosítók által kínált befektetési lehetőség 10 éves időtávtól személyi jövedelemadó kedvezményt és kamatadó mentes alternatívát nyújt.
  • A hosszú időtávtól azonban nem kell megijedni! Az új és rugalmas konstrukciók által a bankkártyák kényelme vált elérhetővé, azaz a hosszú távú befektetési szerződés kereteiben elhelyezett pénz is bármikor hozzáférhető.

Kérjük vizsgálja meg, hogy Ön számára melyik befektetési forma a legmegfelelőbb (http://www.portfoliomoney.hu/befektetes/optimalis.html ) részvény, kötvény, vagy ingatlan, gondolja végéig, hogy van-e kedvezőbb befektetési alternatíva mint a magas hozamot, a rugalmasságot és a pénz gyors hozzáférhetőségét is lehetővé tevő konstrukció.

Miért is van szüksége hosszú távú megtakarításra (most már a legnagyobb rugalmasság előnyeit is élvezve)?

  • Az állami nyugdíjrendszer komoly nehézségekkel küzd, így az időskori nyugalma érdekében célszerű előre gondolkodni és cselekedni
  • Támogatni szeretné gyermekei önálló életkezdetét (lakásvásárlás, egyetemi tanulmányok)
  • Bár már kedvező hitellehetőségek érhetőek el, de egy lényegesen jobb lakás, ház megszerzéséhez elengedhetetlen a saját források növelése

Olyan lehetőséget kínálunk, mely minden igényét kielégíti:

  • Nagy tapasztalattal rendelkező pénzügyi tanácsadók ingyenes segítsége megtakarításai optimális kialakításában
  • Konkrét és számszerűsített előnyök bemutatása, hiszen bizonyára Ön is arra kíváncsi, hogyan lehet megtakarított pénzéből többet kihozni mint a bankbetét nyújtotta lehetőség

Tekintse meg weboldalunkat , vagy hívjon a 06-1-555-46-00 és személyesen is meggyőződhet arról, hogy milyen keveset kell tennie pénzügyi helyzetének jelentős javulásához.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. december 7. 10:44
December 7-én, ma, szerdán este 19.00-kor visszatér a képernyőkre Péterfi Judit egykori televíziós m...
Bankmonitor  |  2022. december 7. 10:41
Emelkedik a rövid futamidejű lakossági állampapírok kamata. Egy-két éves futamidőre már évi 9-9,5 sz...
Holdblog  |  2022. december 7. 06:03
A központi bankok idén újra ráéreztek az arany ízére: a jegybankok 2022 harmadik negyedévében globál...
Kasza Elliott-tal  |  2022. december 6. 14:36
A decemberi Top 10-es listám egyik cége. Az osztalékhozama még soha nem volt ilyen magas, 10% körül...
Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 7. szerda
Ambrus
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?