27 °C Budapest

Új termékekek, új módszerek - Változások a biztosítási szektorban

Pénzcentrum
2007. október 9. 07:50

Innováció és értékesítés, ez az a két terület, amely az elkövetkezendő években meghatározza nem csak a biztosítási szektor, de az ehhez kapcsolódó közvetítői piac fejlődését is. Éppen ezért tartja a Portfolio.hu és a Pézcentrum.hu kiemelt feladatának, hogy a szakma elismert képviselői segítségével fókuszba helyezze ezeket a témákat és már most rávilágítson azon területekre, amelyek hatással lesznek a fogyasztókra és szektor képviselőire is.

A Portfolio.hu és a Penzcentrum.hu 2007-ben első alkalommal szervezi meg a Biztosítási Konferenciáját. Szakítva a hasonló hazai rendezvények hagyományaival, a konferencia fókuszába azokat a kérdéseket állítottuk, amelyek a leginkább érintik a szektor jövedelmezőségét és profitabilitását. A konferencia célja, hogy tükröt állítsunk a piaci szereplők elé, külföldi példák és szakemberek segítségével rámutassunk olyan lehetséges alternatívákra, amelyek meghatározhatják a hazai szakma és szakemberek jövőjét.

Kiemelten kezeljük a különböző értékesítési modellek, valamint a szektor hazai fogyasztók általi megítélésének befolyásolásához szükséges marketingeszközök bemutatását.

Rövid külföldi szektorelemzést követően londoni és párizsi elemzők segítségével rávilágítunk a bankok növekvő szektorbeli szerepére és az alapkezelés különböző alternatíváira. Mivel a konferencia középpontjába az innovációt és az értékesítést állítottuk, egy gondolatébresztő előadást követően, amelynek az új termékek és termékfejlesztési lehetőségek adja a fő vonalát, négy hazai biztosító vezetőivel vesézzük ki a jövő ígéreteit.

Mivel a közvetítőket - legyen az saját ügynök, függő ügynök, vagy alkusz - és a biztosítókat is érzékenyen érintheti az értékesítőket érintő oktatási változás, ennek a problémának a körüljárására meghívtuk az összes érintett szekció résztvevőjét (PSZÁF, PM, MABISZ, FBAMSZ) és segítségükkel világítunk rá a tényekre és a lehetséges megoldásokra.

Ezt követően az egész délután az értékesítés és marketingstratégiák felépítésének jegyében fog eltelni. Számtalan előadás és panelbeszélgetés szemtanúi lehetünk és első kézből kaphatunk információkat a biztosítási szakma vezető szakembereitől. Az innovatív értékesítési modellek mellett megismerkedhetünk olyan forradalmi módszerekkel, amelyek nem csak az új ügyfelek szerzését és az értékesítés hatékonyságának fokozását teszik könnyebbé, de az ügyfelek megtartását és belső szervezet jobb működését is elősegítik.

Konferenciáink nem csupán új szakmai ismeretek megszerzésére nyújtanak lehetőséget, de kitűnő alkalmat teremtenek magas szintű networking-re, új szakmai kapcsolatok kialakítására. Szándékaink szerint nem egyszeri rendezvényeket, hanem évről évre visszatérő, a piac változásaira reagáló, interaktív nemzetközi fórumokat szervezünk.

További információ és jelentkezés a www.portfolio.hu/rendezvenyek/ oldalon és a (1) 327-4086-os számon.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. május 25. 10:11
Még az idei évben képernyőre kerül a díjazott széria folytatása.
Holdblog  |  2022. május 25. 06:45
Nem először és sejthetően nem utoljára, manapság a geopolitika alakulása határozza meg a dollár „biv...
Kasza Elliott-tal  |  2022. május 24. 20:35
Vettem ma Metát (FB) 180 dollárért, már egy ideje kinéztem magamnak. Tartani nem szeretném sokáig, s...
Kiszámoló  |  2022. május 23. 16:01
Nemcsak a tőzsdén alakult ki kisebb pánik az árfolyamok esése miatt, a kriptopénzek rajongói is nehé...
Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

NAPTÁR
Tovább
2022. május 25. szerda
Orbán
21. hét
Május 25.
Törülközőnap
Május 25.
Afrika napja
Május 25.
A Kihívás Napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?