5 °C Budapest

Új, díjmentes K&H lakásszerviz 24 szolgáltatás

Pénzcentrum
2007. szeptember 18. 09:39

Az otthon biztonsága mindenkinek fontos, és az is, hogy az ott keletkező kisebb-nagyobb károk minél előbb rendeződjenek. A megújult K&H fészek és start fészek otthonbiztosításokat igénylők, illetve a már korábban otthonbiztosítással rendelkezők is díjmentes K&H lakásszerviz 24 segítségnyújtási szolgáltatást vehetnek igénybe. Ráadásul az újonnan szerződők most akár több mint 20% díjkedvezményben részesülhetnek.

A K&H otthonbiztosítással rendelkezőknek többé nem jelenthet gondot egy eltörött vízvezeték, egy beázás, vagy egy betört ablak azonnali javítása. A K&H otthonbiztosításokhoz kapcsolódó díjmentes K&H lakásszerviz 24 szolgáltatás a legváratlanabb problémákra kínál megoldást az év minden napján, a nap 24 órájában. Meghibásodás esetén a lehető legrövidebb időn belül hozzáértő szakembert küld a K&H Biztosító ügyfeleinek még akkor is, ha a biztosítási fedezet az adott káreseményre nem terjed ki. Ráadásul most a megújult K&H otthonbiztosítások igénylésekor akár több mint 20% kedvezményben részesülhetnek a K&H Biztosító ügyfelei, ha 2007. december 31-ig kötnek biztosítást.

A K&H fészek otthonbiztosítással a biztosítási védelem körét - a tűzkárbiztosításon felül - az ügyfél határozhatja meg. A K&H start fészek otthonbiztosítás alapcsomagja pedig már tartalmaz mindent, ami az alapvető biztonsághoz szükséges. Mindkét biztosítás esetében az ügyfél döntheti el, milyen kiegészítő biztosításokat és kiegészítő kockázatokat választva szeretné még teljesebbé tenni otthona védelmét.

A K&H Biztosító az egész ország területén 545 helyi képviselőből álló hálózatán keresztül, személyes tanácsadással segíti ügyfeleit abban, hogy okos döntést hozhassanak otthonuk védelmével kapcsolatban. Ráadásul a K&H start fészek otthonbiztosítás a K&H Bank 176 bankfiókjában is megköthető.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. december 7. 08:58
Sok érdekességet tartalmaz a CANnual Report idei kiadása, amelyet a 14 ország független reklámügynök...
Bankmonitor  |  2022. december 7. 07:38
Az elmúlt egy hónapban gyakorlatilag nem változtattak lakáshiteleik kamatszintjén a bankok, ám ez az...
Holdblog  |  2022. december 7. 06:03
A központi bankok idén újra ráéreztek az arany ízére: a jegybankok 2022 harmadik negyedévében globál...
Kasza Elliott-tal  |  2022. december 6. 14:36
A decemberi Top 10-es listám egyik cége. Az osztalékhozama még soha nem volt ilyen magas, 10% körül...
Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 7. szerda
Ambrus
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?