Új, díjmentes K&H lakásszerviz 24 szolgáltatás

Pénzcentrum
2007. szeptember 18. 09:39

Az otthon biztonsága mindenkinek fontos, és az is, hogy az ott keletkező kisebb-nagyobb károk minél előbb rendeződjenek. A megújult K&H fészek és start fészek otthonbiztosításokat igénylők, illetve a már korábban otthonbiztosítással rendelkezők is díjmentes K&H lakásszerviz 24 segítségnyújtási szolgáltatást vehetnek igénybe. Ráadásul az újonnan szerződők most akár több mint 20% díjkedvezményben részesülhetnek.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A K&H otthonbiztosítással rendelkezőknek többé nem jelenthet gondot egy eltörött vízvezeték, egy beázás, vagy egy betört ablak azonnali javítása. A K&H otthonbiztosításokhoz kapcsolódó díjmentes K&H lakásszerviz 24 szolgáltatás a legváratlanabb problémákra kínál megoldást az év minden napján, a nap 24 órájában. Meghibásodás esetén a lehető legrövidebb időn belül hozzáértő szakembert küld a K&H Biztosító ügyfeleinek még akkor is, ha a biztosítási fedezet az adott káreseményre nem terjed ki. Ráadásul most a megújult K&H otthonbiztosítások igénylésekor akár több mint 20% kedvezményben részesülhetnek a K&H Biztosító ügyfelei, ha 2007. december 31-ig kötnek biztosítást.

A K&H fészek otthonbiztosítással a biztosítási védelem körét - a tűzkárbiztosításon felül - az ügyfél határozhatja meg. A K&H start fészek otthonbiztosítás alapcsomagja pedig már tartalmaz mindent, ami az alapvető biztonsághoz szükséges. Mindkét biztosítás esetében az ügyfél döntheti el, milyen kiegészítő biztosításokat és kiegészítő kockázatokat választva szeretné még teljesebbé tenni otthona védelmét.

A K&H Biztosító az egész ország területén 545 helyi képviselőből álló hálózatán keresztül, személyes tanácsadással segíti ügyfeleit abban, hogy okos döntést hozhassanak otthonuk védelmével kapcsolatban. Ráadásul a K&H start fészek otthonbiztosítás a K&H Bank 176 bankfiókjában is megköthető.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 16. szombat
Gál
41. hét
Október 16.
Élelmezési világnap
Október 16.
A kenyér világnapja
Október 16.
Blog akciónap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?