8 °C Budapest

Már az UNION-nak is közvetít a Bridge

Pénzcentrum
2007. szeptember 17. 12:04

A pénzügyi kultúra fejlesztését célzó együttműködési nyilatkozatot írt alá szeptember 14-én, pénteken az UNION Biztosító és a Bridge Hungary Zrt.

A biztosító és ügyfél között kialakuló kapcsolatok hosszú távú elkötelezettségen alapulnak. Emiatt az UNION Biztosító kiemelt figyelmet fordít a valós ügyféligényeken alapuló minőségi ügyfélkiszolgálásnak. Ennek a minőségnek egyrészt az ügyfél-biztosító viszonylatában fenn kell állnia, másrészt a biztosításközvetítő-ügyfél és a biztosításközvetítő-biztosító viszonylatában is meg kell teremtődnie, hiszen ezek az együttműködések jelentik a zálogát a hosszútávon fennmaradó, az ügyfelek elégedettségét szolgáló biztosítási szerződéseknek.

"Nagy örömünkre szolgál, hogy a Bridge Hungary Zrt.-ben megtaláltuk a szó szoros értelmében vett partnert, amely az ügyfélkapcsolatokról azonos értékrendet vallva, az ügyfélérdekek szem előtt tartásával ugyanúgy a minőség alapelvére építkezik üzleti kapcsolataiban, mint ahogy azt mi is tesszük - mondta Zsoldos Miklós, az UNION Biztosító elnök-vezérigazgatója. Mindketten a pénzügyi kultúra fejlesztése mellett törtünk lándzsát. Nyilatkozatunk az ez irányú közös törekvésünk garanciája, amely megjelenik a már meglévő és a jövőbeni ügyfeleink felé nyújtott biztosítási és biztosításközvetítői szolgáltatásokban."

"Együttműködési Nyilatkozat

A magyar életbiztosítási piac jelentős szereplőiként tudatában vagyunk fokozott felelősségünknek a pénzügyi szolgáltatási kultúra színvonalának fejlesztésében.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Közös munkával kívánjuk elérni az általános pénzügyi ismeretek bővülését, a már meglévő és majdani közös ügyfeleink életbiztosítási igényeinek a lehető legmagasabb szakmai színvonalon történő kielégítsét úgy, hogy ez ügyfeleink elégedettségének növelését eredményezze.

Termékeink alapos és teljes körű megismertetésével, átláthatóságával és elterjesztésével szándékozunk hozzájárulni az általános magyar pénzügyi szolgáltatási színvonal emeléséhez.

KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?