11 °C Budapest

Már az UNION-nak is közvetít a Bridge

Pénzcentrum
2007. szeptember 17. 12:04

A pénzügyi kultúra fejlesztését célzó együttműködési nyilatkozatot írt alá szeptember 14-én, pénteken az UNION Biztosító és a Bridge Hungary Zrt.

A biztosító és ügyfél között kialakuló kapcsolatok hosszú távú elkötelezettségen alapulnak. Emiatt az UNION Biztosító kiemelt figyelmet fordít a valós ügyféligényeken alapuló minőségi ügyfélkiszolgálásnak. Ennek a minőségnek egyrészt az ügyfél-biztosító viszonylatában fenn kell állnia, másrészt a biztosításközvetítő-ügyfél és a biztosításközvetítő-biztosító viszonylatában is meg kell teremtődnie, hiszen ezek az együttműködések jelentik a zálogát a hosszútávon fennmaradó, az ügyfelek elégedettségét szolgáló biztosítási szerződéseknek.

"Nagy örömünkre szolgál, hogy a Bridge Hungary Zrt.-ben megtaláltuk a szó szoros értelmében vett partnert, amely az ügyfélkapcsolatokról azonos értékrendet vallva, az ügyfélérdekek szem előtt tartásával ugyanúgy a minőség alapelvére építkezik üzleti kapcsolataiban, mint ahogy azt mi is tesszük - mondta Zsoldos Miklós, az UNION Biztosító elnök-vezérigazgatója. Mindketten a pénzügyi kultúra fejlesztése mellett törtünk lándzsát. Nyilatkozatunk az ez irányú közös törekvésünk garanciája, amely megjelenik a már meglévő és a jövőbeni ügyfeleink felé nyújtott biztosítási és biztosításközvetítői szolgáltatásokban."

"Együttműködési Nyilatkozat

A magyar életbiztosítási piac jelentős szereplőiként tudatában vagyunk fokozott felelősségünknek a pénzügyi szolgáltatási kultúra színvonalának fejlesztésében.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 46 056 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől az MKB Bank 47 150 forintos törlesztőt (THM 15,61%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Közös munkával kívánjuk elérni az általános pénzügyi ismeretek bővülését, a már meglévő és majdani közös ügyfeleink életbiztosítási igényeinek a lehető legmagasabb szakmai színvonalon történő kielégítsét úgy, hogy ez ügyfeleink elégedettségének növelését eredményezze.

Termékeink alapos és teljes körű megismertetésével, átláthatóságával és elterjesztésével szándékozunk hozzájárulni az általános magyar pénzügyi szolgáltatási színvonal emeléséhez.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2023. március 24. 18:33
A Google szerint a PestiSrácok szerződést szegett azzal, hogy megkerülve a YouTube szabályait a néhá...
Kiszámoló  |  2023. március 24. 17:08
Kovács Tamás Egy névtelenséget kérő Wise alkalmazott küldte ezt a levelet a blogban is említett fize...
Buxelliott  |  2023. március 24. 15:56
Feljöttünk várakozás szerint az ellenálláshoz, ahonnan lefordul a piac. A folytásra még mindkét lehe...
MNB Intézet  |  2023. március 24. 11:44
Az SVB esete ismét rávilágít arra, hogy a bankok megmentése ellentmondásos kormányzati döntés lehet,...
Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 25. szombat
Irén, Írisz
12. hét
Március 25.
A gofri világnapja
Március 25.
A Föld órája
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?