Megalakult a BROKERNET Holding Zrt.

Pénzcentrum
2007. szeptember 11. 15:19

A BROKERNET Csoport - amely Magyarország piacvezető független pénzügyi tanácsadó cégcsoportja - a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének jóváhagyását követően a továbbiakban zártkörű részvénytársaságként folytatja működését. Az új társasági forma összhangban áll a Csoport dinamikus növekedésének következtében elért cégméretével és pénzügyi mutatóival, valamint jobban illeszkedik a BROKERNET összetett és széleskörű üzleti tevékenységéhez, illetve jövőbeni stratégiai célkitűzéseihez.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Kostevc Péter, a BROKERNET Holding Zrt. elnöke a részvénytársasággá alakulás kapcsán kifejtette: "Az elmúlt 8 évben a BROKERNET Csoport olyan kiemelkedő eredményeket ért el pénzügyi mutatóit, termékkínálatát, képzési rendszerét, valamint értékesítési hálózatát tekintve, amelyekre mindannyian méltán lehetünk büszkék. Tulajdonostársaimmal egyetértésben úgy ítéltük meg, hogy a csoport mérete, illetve jövőbeni terveink szempontjából a részvénytársasági forma jobban tükrözi mindazokat az értékeket, amelyeket a BROKERNET Csoport ma már képvisel. Az új társasági forma amellett, hogy jobban biztosítja a Csoport transzparens működését a belső és a külső folyamatok tekintetében egyaránt, lehetővé teszi további újítások bevezetését is.
A BROKERNET HOLDING Pénzügyi Tanácsadó és Biztosításközvetítő Zrt. alapításkori törzstőkéje 20 millió forint, amelyet a tulajdonosok a közeljövőben 100 millió forintra terveznek emelni. A társaság alapítója 4 belföldi magánszemély: Kostevc Péter (43%), Kósa Erika (43%), Kutvölgyi Pál (11,73%) és Körtvélyesi Zoltán (2,27%), akik egyben az igazgatóság tagjai is. A Holding elnöki feladatait Kostevc Péter látja el, míg a társaság vezérigazgatója Körtvélyesi Zoltán, vezérigazgató helyettese - az AXA Biztosító Zrt. eddigi vezérigazgató-helyettese - Gecser Ottó lesz.
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 19. kedd
Nándor
42. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 19. 17:06