2 °C Budapest

Kamatadó vadászat: Maximális profit még három hónapig

Pénzcentrum
2007. szeptember 5. 11:33

Azok számára, akiknek a 2006-ban bevezetett kamatadó miatti lekötésből felszabaduló megtakarítása van, vagy szeretnék összegyűjtött forintjaik számára a lehető legjobb befektetést megtalálni, a Generali-Providencia Biztosító Zrt. olyan exkluzív, kamatadó-mentes, magas hozamot ígérő befektetési lehetőséget dolgozott ki, amely egyben tőkegaranciát is nyújt.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Generali ügyfelei megtakarításait - egy 10 éves tartamra köthető befektetési egységekhez kötött életbiztosítás segítségével - a ProfitMax nevű, exkluzív garantált eszközalapba fekteti, amellyel ügyfelei olyan nagyhírű nemzetközi vállalatok részvényeinek hozamából részesedhetnek, mint pl. a Nestlé, a Nissan Motor, vagy a Telefonica. A ProfitMax eszközalap mögötti kötvényt a Société Générale, a világ egyik legnagyobb pénzintézete kizárólag a magyarországi Generali ügyfelei számára jegyzi.

A részvényárfolyamok megállapításánál a Société Générale, a legkedvezőbb megoldást dolgozta ki. A következő 10 év során félévente, az előre meghatározott időpontokban feljegyzett záró árfolyamok közül, részvényenként a legmagasabb árfolyamok átlaga alapján kerül meghatározásra a lejáratkori árfolyam. A Generali ügyfelei így a részvények hozamából 100%-ban részesülhetnek.

A ProfitMax-xal várhatóan kiemelkedő hozamra lehet számítani és az, egyben tőkegaranciát is nyújt (az egyszeri költséggel csökkentett, garantált kamattal növelt értékre).

A nemzetközi tapasztalatok alapján az elmúlt 27 évben az eszközalap éves szinten, átlagosan magasabb, mint 16%-os hozamot produkált volna. A legjobb időszakban a hozamok meghaladták volna a 22,5%-ot. A befektetés kamatadó-mentes és azt csak egyszer, a szerződéskötéskor terheli költség, így a 10 éves futamidőt tekintve, a Generali jövendőbeli ügyfeleinek befektetési költsége alacsonyabb lesz, mint évi 1%.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A ProfitMax befektetési egységekhez kötött életbiztosítás a Generali ügyfélszolgálati irodáiban, illetve tanácsadói, valamint együttműködő partnerei segítségével köthető. További részletekért a Generali TeleCenter 06 40 200-250-es telefonszáma, illetve a www.generali.hu/profitmax oldal kereshető. A jegyzési időszak december közepéig tart.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 28. csütörtök
Simon, Szimonetta
43. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 27. 20:59