2 °C Budapest

Kamatadó vadászat: Maximális profit még három hónapig

Pénzcentrum
2007. szeptember 5. 11:33

Azok számára, akiknek a 2006-ban bevezetett kamatadó miatti lekötésből felszabaduló megtakarítása van, vagy szeretnék összegyűjtött forintjaik számára a lehető legjobb befektetést megtalálni, a Generali-Providencia Biztosító Zrt. olyan exkluzív, kamatadó-mentes, magas hozamot ígérő befektetési lehetőséget dolgozott ki, amely egyben tőkegaranciát is nyújt.

Generali ügyfelei megtakarításait - egy 10 éves tartamra köthető befektetési egységekhez kötött életbiztosítás segítségével - a ProfitMax nevű, exkluzív garantált eszközalapba fekteti, amellyel ügyfelei olyan nagyhírű nemzetközi vállalatok részvényeinek hozamából részesedhetnek, mint pl. a Nestlé, a Nissan Motor, vagy a Telefonica. A ProfitMax eszközalap mögötti kötvényt a Société Générale, a világ egyik legnagyobb pénzintézete kizárólag a magyarországi Generali ügyfelei számára jegyzi.

A részvényárfolyamok megállapításánál a Société Générale, a legkedvezőbb megoldást dolgozta ki. A következő 10 év során félévente, az előre meghatározott időpontokban feljegyzett záró árfolyamok közül, részvényenként a legmagasabb árfolyamok átlaga alapján kerül meghatározásra a lejáratkori árfolyam. A Generali ügyfelei így a részvények hozamából 100%-ban részesülhetnek.

A ProfitMax-xal várhatóan kiemelkedő hozamra lehet számítani és az, egyben tőkegaranciát is nyújt (az egyszeri költséggel csökkentett, garantált kamattal növelt értékre).

A nemzetközi tapasztalatok alapján az elmúlt 27 évben az eszközalap éves szinten, átlagosan magasabb, mint 16%-os hozamot produkált volna. A legjobb időszakban a hozamok meghaladták volna a 22,5%-ot. A befektetés kamatadó-mentes és azt csak egyszer, a szerződéskötéskor terheli költség, így a 10 éves futamidőt tekintve, a Generali jövendőbeli ügyfeleinek befektetési költsége alacsonyabb lesz, mint évi 1%.

A ProfitMax befektetési egységekhez kötött életbiztosítás a Generali ügyfélszolgálati irodáiban, illetve tanácsadói, valamint együttműködő partnerei segítségével köthető. További részletekért a Generali TeleCenter 06 40 200-250-es telefonszáma, illetve a www.generali.hu/profitmax oldal kereshető. A jegyzési időszak december közepéig tart.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. november 29. 17:17
Az RTL Magyarország tájékoztatása szerint azért nem készül újabb évad A Séf meg a többiek című széri...
Kiszámoló  |  2022. november 29. 15:02
Először a kormány meghirdetett egy ingyenes napelem-telepítési pályázatot az Unió pénzéből, amit jó...
Holdblog  |  2022. november 29. 13:10
Tudják-e HOLDBLOG olvasói, hogy a városi ember tovább él, mint a vidéki? Jómagam már negyven évvel e...
MNB Intézet  |  2022. november 29. 10:14
A tudomány kérdéseinek megválaszolására sok esetben statisztikai módszereket veszünk igénybe. A stat...
Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 29. kedd
Taksony
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?