5 °C Budapest

Erste és Union - egyre szorosabb a kötelék

Pénzcentrum
2007. szeptember 3. 12:38

Magánnyugdíjpénztári együttműködéssel bővült augusztustól az UNION Biztosító és az Erste Bank stratégiai megállapodása, amelynek lényege, hogy a biztosító értékesítési hálózatán keresztül is be lehet lépni az Erste Bank Országos Nyugdíjpénztárba. A két pénzintézet ezzel immár négy területen - lakásfinanszírozás és biztosítás, gépjármű finanszírozás és casco, utasbiztosítás, valamint magánnyugdíjpénztár - működik együtt.

A két osztrák tulajdonú pénzpiaci szereplő Ausztriában és a közép-kelet-európai régió több országában évek óta az ügyfelek rugalmas kiszolgálására irányuló együttműködéseket folytat. Magyarországon a stratégiai partnerség keretében az Erste Bank lakáshiteleihez UNION lakásbiztosítás kapcsolódik. A gépjármű-finanszírozás terén az UNION egyedi casco terméket kínál a bankfiókokban egyes Erste lízing termékekhez. Emellett a bank fiókjaiban tavaly óta elérhetők a biztosító utasbiztosítási csomagjai. Az idén augusztusban aláírt megállapodásnak köszönhetően immár magán-nyugdíjpénztári szolgáltatással is bővült az együttműködés.

"A magyar nyugdíjrendszerben az öngondoskodás egyre hangsúlyosabb szerepet nyer. Az UNION Biztosító fontosnak tartja, hogy ügyfelei számára megteremtse a feltételeket az aktív éveket követő életszakasz anyagi biztonságához - közölte Zsoldos Miklós, az UNION Biztosító elnök-vezérigazgatója. Széleskörű biztosítási palettánkkal megoldást kínálunk a változó élethelyzetekben felmerülő igényekre, így a nyugdíjas évekre is. Szolgáltatásainkat kiválóan egészíti ki az Erste Nyugdíjpénztár, mint a nyugdíjrendszer egyik legfontosabb pillérét képviselő intézmény, amely befektetési hozamai révén évről évre a tekintélyes hozamokat elérő pénztárak között szerepel."

"Az Erste Bank, mint Magyarország egyik vezető lakossági bankja folyamatosan bővíti szolgáltatásainak körét és javítja annak minőségét. Az UNION Biztosítóval kialakított kapcsolatnak köszönhetően mindkét cég ügyfeleinek érdekeit szolgáló új megoldásokat vezethetünk be a piacra. A bankcsoport tőkeereje és szakmai tapasztalata hosszú távon garantálja a pénztártagok biztonságát, vagyonának pontos nyilvántartását és az infláció feletti befektetési hozam elérését. Mostantól az UNION Biztosító ügyfelei is részesülhetnek ezekből az előnyökből, és remélem, elégedettek lesznek majd pénztárunk működésével " - tette hozzá Papp Edit, az Erste Bank elnök-vezérigazgatója.

PC BLOGGER & PODCASTER
Holdblog  |  2022. december 5. 05:59
Full disclosure: nem vagyok nagy kedvelője a városunk járdáit teleszemetelő bérelhető elektromos rol...
MEDIA1  |  2022. december 5. 01:59
Tragikus hirtelenséggel érte őt a halál.
Bankmonitor  |  2022. december 3. 10:37
A Magyar Nemzeti Bank értékelése szerint 2022. végére a lakáscélú jelzáloghitelek átlagos THM (telje...
MNB Intézet  |  2022. december 2. 10:10
Az ember közösségi lény. Barátaink, szeretteink boldogsága számunkra is boldogság forrása. De mitől...
Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 5. hétfő
Vilma
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?