Kedvező távlatok nyugdíjasoknak

Pénzcentrum
2007. augusztus 29. 15:09

Az Allianz magyarországi csoportjának legfiatalabb tagja, az Allianz Bank 2007. augusztus 15-től egy új kedvezménycsomagot, az Allianz Horizont Csomagot kínálja nyugdíjpénztári belépőknek. A kedvezményeket az Allianz Hungária Nyugdíjpénztár új belépői, illetve a pénztárba átlépő tagjai vehetik igénybe, amennyiben nem töltötték be a 30. életévüket.

Az Allianz Horizont Csomag egy Allianz Kapcsolatok bankszámlából és több olyan elemből áll, amelyek a számlához külön-külön, illetve egymással szabadon variálhatóan is igényelhetők. A csomag elemei: VISA Electron bankkártya, Allianz Extra hitelkártya, SMS szolgáltatási csomag illetve Allianz Bankszámlahitel. A kedvezménycsomag igénybevételének további feltétele, hogy a belépő jövedelmét az Allianz Banknál nyitott számlára utaltassa.
Az Allianz Horizont Csomag alapját az Allianz Kapcsolatok bankszámla képezi, annak megnyitása nélkül más Horizont termékek nem vehetők igénybe, azonban az ügyfélnek nem szükséges a csomag minden terméket igénybe vennie.

Az Allianz Horizont Csomag a következő kedvezményeket nyújtja:

• Alacsony havi számlavezetési díj: 90 Ft/ hó
• A szokásosnál magasabb látra szóló kamatozás: MNB alapkamat - 5,00% (jelenleg: 2,75%). Ez jelenleg több mint ötszöröse a normál bankszámlák esetében a piacon átlagosan elérhető látra szóló kamatnak!
• A csomag nyújtja az Allianz Kapcsolatok bankszámla mindenkori kedvezményeit (kártyás készpénzfelvételi kedvezmények, illetve az Allianz Hungária Biztosító casco-, gfb- és lakásbiztosítási díjkedvezményei csoportos díjlehívás esetén)
• Díjmentes VISA Electron bankkártya és társkártya (nincs éves díj). A díjmentesség nem csak az első évben, hanem folyamatosan érvényes.
• Díjmentes SMS Alap és Extra szolgáltatás
• Alacsony 600 Ft/év díjú alapszintű utazási biztosítás a VISA Electron kártyába építve
• Az Allianz Extra hitelkártya (fő-és társkártya is) éves díja az első évben díjmentes, majd mindössze 2500 Ft/év/kártya.
• évi 2% kamatkedvezmény az Allianz bankszámlahitel kamatából

Az Allianz Horizont Csomag további különlegessége, hogy nem csak az Allianz Hungária Nyugdíjpénztár belépő tagjai, hanem az újonnan belépő tag által megjelölt, további három fő is igényelheti a termékeket a csomag nyújtotta kedvezmények mellett.

Feltétele csupán annyi, hogy e három fő is vállalja, hogy jövedelmét rendszeresen, de havonta legalább 50 000 Ft-ot a megnyitandó számlára utalja. A kedvezmények tehát kiterjeszthetőek e további három főre is, akik esetében nem feltétel, hogy a belépő pénztártag családtagjai legyenek.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. november 29. 17:17
Az RTL Magyarország tájékoztatása szerint azért nem készül újabb évad A Séf meg a többiek című széri...
Kiszámoló  |  2022. november 29. 15:02
Először a kormány meghirdetett egy ingyenes napelem-telepítési pályázatot az Unió pénzéből, amit jó...
Holdblog  |  2022. november 29. 13:10
Tudják-e HOLDBLOG olvasói, hogy a városi ember tovább él, mint a vidéki? Jómagam már negyven évvel e...
MNB Intézet  |  2022. november 29. 10:14
A tudomány kérdéseinek megválaszolására sok esetben statisztikai módszereket veszünk igénybe. A stat...
Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 29. kedd
Taksony
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?