2 °C Budapest

Kedvező távlatok nyugdíjasoknak

Pénzcentrum
2007. augusztus 29. 15:09

Az Allianz magyarországi csoportjának legfiatalabb tagja, az Allianz Bank 2007. augusztus 15-től egy új kedvezménycsomagot, az Allianz Horizont Csomagot kínálja nyugdíjpénztári belépőknek. A kedvezményeket az Allianz Hungária Nyugdíjpénztár új belépői, illetve a pénztárba átlépő tagjai vehetik igénybe, amennyiben nem töltötték be a 30. életévüket.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Az Allianz Horizont Csomag egy Allianz Kapcsolatok bankszámlából és több olyan elemből áll, amelyek a számlához külön-külön, illetve egymással szabadon variálhatóan is igényelhetők. A csomag elemei: VISA Electron bankkártya, Allianz Extra hitelkártya, SMS szolgáltatási csomag illetve Allianz Bankszámlahitel. A kedvezménycsomag igénybevételének további feltétele, hogy a belépő jövedelmét az Allianz Banknál nyitott számlára utaltassa.
Az Allianz Horizont Csomag alapját az Allianz Kapcsolatok bankszámla képezi, annak megnyitása nélkül más Horizont termékek nem vehetők igénybe, azonban az ügyfélnek nem szükséges a csomag minden terméket igénybe vennie.

Az Allianz Horizont Csomag a következő kedvezményeket nyújtja:

• Alacsony havi számlavezetési díj: 90 Ft/ hó
• A szokásosnál magasabb látra szóló kamatozás: MNB alapkamat - 5,00% (jelenleg: 2,75%). Ez jelenleg több mint ötszöröse a normál bankszámlák esetében a piacon átlagosan elérhető látra szóló kamatnak!
• A csomag nyújtja az Allianz Kapcsolatok bankszámla mindenkori kedvezményeit (kártyás készpénzfelvételi kedvezmények, illetve az Allianz Hungária Biztosító casco-, gfb- és lakásbiztosítási díjkedvezményei csoportos díjlehívás esetén)
• Díjmentes VISA Electron bankkártya és társkártya (nincs éves díj). A díjmentesség nem csak az első évben, hanem folyamatosan érvényes.
• Díjmentes SMS Alap és Extra szolgáltatás
• Alacsony 600 Ft/év díjú alapszintű utazási biztosítás a VISA Electron kártyába építve
• Az Allianz Extra hitelkártya (fő-és társkártya is) éves díja az első évben díjmentes, majd mindössze 2500 Ft/év/kártya.
• évi 2% kamatkedvezmény az Allianz bankszámlahitel kamatából

Az Allianz Horizont Csomag további különlegessége, hogy nem csak az Allianz Hungária Nyugdíjpénztár belépő tagjai, hanem az újonnan belépő tag által megjelölt, további három fő is igényelheti a termékeket a csomag nyújtotta kedvezmények mellett.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,9 százalékos THM-el, és havi 82 061 forintos törlesztővel fel lehet venni a Gránit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az MKB Banknál 3,21% a THM; a Raiffeisen Banknál 3,44%; a CIB Banknál és a Gránit Banknál 3,45%; míg az Unicredit Banknál 3,58%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Feltétele csupán annyi, hogy e három fő is vállalja, hogy jövedelmét rendszeresen, de havonta legalább 50 000 Ft-ot a megnyitandó számlára utalja. A kedvezmények tehát kiterjeszthetőek e további három főre is, akik esetében nem feltétel, hogy a belépő pénztártag családtagjai legyenek.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 28. csütörtök
Simon, Szimonetta
43. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 27. 20:59