Hétvégenként UNION napok a bauMax áruházakban

Pénzcentrum
2007. július 12. 09:52

Együttműködési megállapodást írt alá a barkácsáruházakat üzemeltető bauMax Magyarország ZRt. az UNION Biztosítóval. A partneri viszony elsősorban a bauMax vásárlók számára előnyös.

"Pénzügyi szolgáltatóként a bauMax profiljához igazodó, speciális biztonsági, biztosítási szaktanácsadást nyújtunk a vásárlóknak, és kedvezményes biztosítások formájában biztosítunk lehetőséget megvalósításukra." - nyilatkozta Zsoldos Miklós az UNION Biztosító Zrt. elnök-vezérigazgatója.

A megállapodás értelmében a közép- és délkelet- európai térségben piacvezető, barkácsáruházakat üzemeltető bauMax budapesti és vidéki áruházaiban így - Budaörsön, Debrecenben, Győrben, Kecskeméten, Nyíregyházán, Pécsen, Szegeden és Székesfehérváron- is, heti két napon az UNION értékesítési munkatársai az áruházba látogatók számára az UNION biztosításaival kapcsolatban felvilágosítást nyújtanak. Ezen kívül a bauMax szakmai előadását, barkács tanfolyamát követően a témához illő biztosítási szaktanácsokat hallhatnak az érdeklődők. Az akció során az áruházba látogató a helyszínen meg is kötheti kedvezményes díjú biztosítását.

A konstrukció Ausztriában a Vienna Insurance Group tagvállalatához tartozó Donau Versicherungs AG-nál már bevált, jól működő együttműködés.

"A bauMax kompetens partner vásárlói számára az építés, a lakótér, a szerszámok, a kert területén kívül olyan témákban is, mint az energiatakarékosság és a biztonság. A témákban megfogalmazott tanácsok, ajánlások növelik vásárlóink bizalmát, ezzel hozzájárulnak ahhoz, hogy bauMax vásárlói visszatérő törzsvásárlóink legyenek. Reméljük, hogy az UNION Biztosító szolgáltatásával még teljesebb körűen szolgálhatjuk ki vásárlóink igényeit." - nyilatkozta Harald Mörtenhummer a bauMax Magyarország ZRt. ügyvezető igazgatója.

PC BLOGGER & PODCASTER
Kiszámoló  |  2024. április 17. 21:41
Az Eurostat ábrája arról, hogy melyik uniós ország mennyit költ az egészségügyre a GDP arányában. (M...
Bankmonitor  |  2024. április 17. 16:56
Az új lakásfelújítási támogatás jóval többek számára elérhető, mint a korábbi otthonfelújítási progr...
MEDIA1  |  2024. április 17. 15:09
Korábban bebizonyosodott, hogy Orbán Viktor köreiből származó pénzekből érkezett néhány évvel ezelőt...
Holdblog  |  2024. április 17. 08:21
Egyelőre nem utal válsághelyzetre a GDP 73 százalékára duzzadt költségvetési hiány, de a további ela...
Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 18. csütörtök
Andrea, Ilma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 17. 21:27
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm