Hétvégenként UNION napok a bauMax áruházakban

Pénzcentrum
2007. július 12. 09:52

Együttműködési megállapodást írt alá a barkácsáruházakat üzemeltető bauMax Magyarország ZRt. az UNION Biztosítóval. A partneri viszony elsősorban a bauMax vásárlók számára előnyös.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

"Pénzügyi szolgáltatóként a bauMax profiljához igazodó, speciális biztonsági, biztosítási szaktanácsadást nyújtunk a vásárlóknak, és kedvezményes biztosítások formájában biztosítunk lehetőséget megvalósításukra." - nyilatkozta Zsoldos Miklós az UNION Biztosító Zrt. elnök-vezérigazgatója.

A megállapodás értelmében a közép- és délkelet- európai térségben piacvezető, barkácsáruházakat üzemeltető bauMax budapesti és vidéki áruházaiban így - Budaörsön, Debrecenben, Győrben, Kecskeméten, Nyíregyházán, Pécsen, Szegeden és Székesfehérváron- is, heti két napon az UNION értékesítési munkatársai az áruházba látogatók számára az UNION biztosításaival kapcsolatban felvilágosítást nyújtanak. Ezen kívül a bauMax szakmai előadását, barkács tanfolyamát követően a témához illő biztosítási szaktanácsokat hallhatnak az érdeklődők. Az akció során az áruházba látogató a helyszínen meg is kötheti kedvezményes díjú biztosítását.

A konstrukció Ausztriában a Vienna Insurance Group tagvállalatához tartozó Donau Versicherungs AG-nál már bevált, jól működő együttműködés.

"A bauMax kompetens partner vásárlói számára az építés, a lakótér, a szerszámok, a kert területén kívül olyan témákban is, mint az energiatakarékosság és a biztonság. A témákban megfogalmazott tanácsok, ajánlások növelik vásárlóink bizalmát, ezzel hozzájárulnak ahhoz, hogy bauMax vásárlói visszatérő törzsvásárlóink legyenek. Reméljük, hogy az UNION Biztosító szolgáltatásával még teljesebb körűen szolgálhatjuk ki vásárlóink igényeit." - nyilatkozta Harald Mörtenhummer a bauMax Magyarország ZRt. ügyvezető igazgatója.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 16. szombat
Gál
41. hét
Október 16.
Élelmezési világnap
Október 16.
A kenyér világnapja
Október 16.
Blog akciónap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?