11 °C Budapest

Az ING zöld utat kapott Oroszországban

Pénzcentrum
2007. június 8. 15:59

Az ING ma bejelentette, hogy megkapta a szükséges engedélyeket a hatóságoktól életbiztosítási üzleti tevékenység indítására Oroszországban. Az engedélynek köszönhetően az ING követheti stratégiai terveit, melyeknek része az oroszországi szolgáltatások életbiztosítással történő bővítése.

Jacques de Vaucleroy, az ING Csoport igazgatótanácsának európai biztosítási üzletágért felelős tagja így nyilatkozott: "Célunk, hogy vezető pozícióba kerüljünk Oroszországban és bízunk abban, hogy hozzájárulhatunk az orosz életbiztosítási piac fejlődéséhez. Az ING az egész világon szerteágazó tapasztalatokkal rendelkezik új életbiztosítók indításában."

Az ING 2007 harmadik negyedévében tervezi elindítani életbiztosítási tevékenységét. Az orosz ING Életbiztosító elnöke, Dr. Olga Ruf-Fiedler úgy fogalmazott: "Célunk, hogy hamar jelentős tényezővé váljunk a régióban versenyképes életbiztosítási termékeinknek és magas szintű szolgáltatásainknak köszönhetően, melyeket képzett pénzügyi tanácsadóink hálózata biztosít."

Az életbiztosító az ING már létező nyugdíjpénztári és banki egységeivel párhuzamosan fog működni Oroszországban. A cégcsoport 1994 óta van jelen az országban, ahol vállalati banki, nyugdíjpénztári és lízing-szolgáltatásokat kínál.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 18. kedd
Erik, Alexandra
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?