4 °C Budapest

Orvosi segítség vizitdíj nélkül

Pénzcentrum
2007. június 7. 10:28

"UNION-Teledoktor" néven egészségügyi információs hot-line vonalat hozott létre az UNION Biztosító. A szolgáltatás keretében az ügyfél egyetlen telefonhívással szakorvostól kaphat tájékoztatást egészségmegőrzésről, javasolt életmódról, felírt gyógyszeréről, de kérhet ügyeleti információt is.

Következetes innovációs stratégiája részeként újabb érdekes és ügyfélbarát szolgáltatással lepi meg júniustól új életbiztosítási ügyfeleit az UNION Biztosító.
"Piacformáló biztosítóként elkötelezetten valljuk, hogy csak a folyamatos megújulás, a mindennapos innováció által válhatunk sikeres biztosítóvá. Ügyfeleink nem kisebb értéküket bízzák ránk, mint saját és családjuk életének pénzügyi nyugalmát. Új szolgáltatásunk, az UNION-Teledoktor vonalunk olyan egészségügyi információs háttérszolgáltatás, amely ehhez a biztonságérzethez járul hozzá azáltal, hogy az év minden napján, a nap 24 órájában rendelkezésére áll."- mondta Zsoldos Miklós az UNION Biztosító Zrt. elnök-vezérigazgatója.

Az UNION-Teledoktor szolgáltatás keretében az ügyfél egyetlen telefonhívással azonnal kiegészítő tájékoztatást kaphat a javasolt életmódról, egészségmegőrzésről, felírt gyógyszeréről, annak összetételéről, más gyógyszerrel való kölcsönhatásáról, mellékhatásairól, helyettesíthetőségéről, áráról, de tájékozódhat az egészségügyi intézmények elérhetőségével kapcsolatban, információt kaphat az orvosi, gyermekorvosi, fogorvosi ügyeletekről, ügyeletes gyógyszertárakról is. Az orvosi segélyhívó központban felkészült szakorvosok várják az ügyfelek hívását. Természetesen a telefonon adott orvosi szakvélemény konzultatív jellegű, kiegészítő információ, amely nem helyettesítheti a személyes orvosi vizsgálatot.

Az UNION-Teledoktor szolgáltatásban az UNION Biztosító együttműködő partnere az Advance Medical Hungary Kft., amely a nemzetközi Advance Medical cégcsoport tagjaként Európa kiemelkedő egészségügyi szolgáltatója. "Reméljük, hogy a két sikeres, a maga profiljában dinamikus növekedést produkáló társaság tevékenységének metszéspontján olyan szolgáltatás születik, mely a szó valódi értelmében értéket képvisel az UNION Biztosító ügyfelei számára." -nyilatkozta Dr. Karai Gábor az Advance Medical Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. december 9. 18:22
Nádai Anikó több évadon keresztül vezette az RTL reality-jének esti összefoglalóit és az élő show-ka...
Holdblog  |  2022. december 9. 12:17
Bill Miller nemzedéke kiemelkedő alapkezelője volt. Zászlóshajó alapja, a Legg Mason Value Trust tiz...
KonyhaKontrolling  |  2022. december 9. 07:45
A demokratikus országok (és a felszínen az autoriter országok is) rengeteg erőforrást fordítanak a k...
Bankmonitor  |  2022. december 9. 07:16
Rekordmértékű nyugdíjemelés várható 2023 januárban. A Bankmonitor számításai szerint az átlagnyugdíj...
Készíts karácsonyi filmet Molnár Piroskával és Vilmányi Benettel! (x)

A legtöbb filmrajongó arról álmodik, hogy egyszer majd maga is részt vesz egy film megalkotásában – eljött az ő idejük.

Rengeteg munkavállaló készül most erre: már ezt is kaphatnak a bónusz mellé

Már csak pár hét van karácsonyig, így minden cégnél napirenden van a kérdés, hogy milyen formában köszönjék meg a dolgozók egész éves munkáját.

A Brancs megmondja: ezek kellenek, hogy megvalósítsd vállalkozás ötleted

A Brancs kampányait készítő szakemberekkel beszélgettünk arról, hogy mi a receptje egy sikeres vállalkozásnak.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 10. szombat
Judit
49. hét
December 10.
Az emberi jogok napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?