13 °C Budapest

Orvosi segítség vizitdíj nélkül

Pénzcentrum
2007. június 7. 10:28

"UNION-Teledoktor" néven egészségügyi információs hot-line vonalat hozott létre az UNION Biztosító. A szolgáltatás keretében az ügyfél egyetlen telefonhívással szakorvostól kaphat tájékoztatást egészségmegőrzésről, javasolt életmódról, felírt gyógyszeréről, de kérhet ügyeleti információt is.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Következetes innovációs stratégiája részeként újabb érdekes és ügyfélbarát szolgáltatással lepi meg júniustól új életbiztosítási ügyfeleit az UNION Biztosító.
"Piacformáló biztosítóként elkötelezetten valljuk, hogy csak a folyamatos megújulás, a mindennapos innováció által válhatunk sikeres biztosítóvá. Ügyfeleink nem kisebb értéküket bízzák ránk, mint saját és családjuk életének pénzügyi nyugalmát. Új szolgáltatásunk, az UNION-Teledoktor vonalunk olyan egészségügyi információs háttérszolgáltatás, amely ehhez a biztonságérzethez járul hozzá azáltal, hogy az év minden napján, a nap 24 órájában rendelkezésére áll."- mondta Zsoldos Miklós az UNION Biztosító Zrt. elnök-vezérigazgatója.

Az UNION-Teledoktor szolgáltatás keretében az ügyfél egyetlen telefonhívással azonnal kiegészítő tájékoztatást kaphat a javasolt életmódról, egészségmegőrzésről, felírt gyógyszeréről, annak összetételéről, más gyógyszerrel való kölcsönhatásáról, mellékhatásairól, helyettesíthetőségéről, áráról, de tájékozódhat az egészségügyi intézmények elérhetőségével kapcsolatban, információt kaphat az orvosi, gyermekorvosi, fogorvosi ügyeletekről, ügyeletes gyógyszertárakról is. Az orvosi segélyhívó központban felkészült szakorvosok várják az ügyfelek hívását. Természetesen a telefonon adott orvosi szakvélemény konzultatív jellegű, kiegészítő információ, amely nem helyettesítheti a személyes orvosi vizsgálatot.

Az UNION-Teledoktor szolgáltatásban az UNION Biztosító együttműködő partnere az Advance Medical Hungary Kft., amely a nemzetközi Advance Medical cégcsoport tagjaként Európa kiemelkedő egészségügyi szolgáltatója. "Reméljük, hogy a két sikeres, a maga profiljában dinamikus növekedést produkáló társaság tevékenységének metszéspontján olyan szolgáltatás születik, mely a szó valódi értelmében értéket képvisel az UNION Biztosító ügyfelei számára." -nyilatkozta Dr. Karai Gábor az Advance Medical Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 25. hétfő
Blanka, Bianka
43. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?