-5 °C Budapest

Minden életkorban jól jöhet...

Pénzcentrum
2007. május 14. 12:00

Valójában miért van szükség életbiztosításra és mikor érdemes egy ilyen szerződést megkötni? Hogyan válasszunk a termékek széles skálájáról? Ezekre a kérdésekre kerestük a választ Kovács Zsolt, az ING biztosító értékesítési vezetőjének segítségével.

Pénzcentrum: Kiknek érdemes életbiztosítást kötniük?

Kovács Zsolt: Mindenkinek érdemes életbiztosítással rendelkeznie, a csecsemőktől a nagyszülőkig, hiszen minden életkorban szükségünk van anyagi biztonságra. Az ING Biztosító termékeit úgy dolgoztuk ki, hogy minden élethelyzetben megfelelő konstrukcióval szolgálhassuk ki ügyfeleinket, így a születéstől az öregkorig nyújtunk számukra megfelelő életbiztosításokat.

Komoly anyagi vonzatai vannak például gyermekeink iskoláztatásának, s ezekre célszerű minél előbb felkészülni, azaz érdemes már a gyermek születésétől megtakarítást kezdeni a költségek fedezésére. Így pontosan tudjuk, milyen célra szánjuk a megtakarított összeget, tehát más okból nem "törjük fel", nem szakítjuk meg a takarékoskodást, tudjuk tervezni a gyermek jövőjét; mivel pedig apránként teremtjük meg a fedezetet, az sokkal kevesebb terhet jelent a családi kasszára nézve, mintha egyik napról a másikra kellene e kérdésekről döntenünk. Az ING Biztosító erre a célra többféle biztosítást nyújt. Segítségükkel a szülők összegyűjthetik a gyermek iskoláztatására fordítandó összeget, amely akkor áll majd rendelkezésükre, amikor a legnagyobb szükségük van rá.

Fiataloknak, akik számára az életkezdés, az önálló egzisztencia megteremtése a fő cél, az ING Biztosító hiteltermékeket, befektetéshez kötött termékeket ajánl, amelyek segíthetnek önálló életük elindításában.

A kisgyermekes családok számára olyan biztosítási, megtakarítási konstrukciókat ajánlunk, amelyek segítenek a kicsikről való gondoskodás anyagi fedezetének megteremtésében, a gyermekek iskoláztatásában, és - ezzel párhuzamosan - a család biztosítási védelmét is megteremtik.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Középkorú ügyfeleink nyugdíjas éveinek anyagi biztonságához egészségbiztosításokkal kiegészített speciális nyugdíj-előtakarékossági életbiztosításaink járulhatnak hozzá.

Azon ügyfeleink számára, akik befektetési lehetőségek iránt érdeklődnek, forintos és euróalapú befektetéshez kötött életbiztosításainkat ajánljuk, melyek garanciája a sikerre eszközalapjaik kivételesen széles választéka.

További részletek a Net Média Zrt. gondozában megjelent Biztosításmagazin 2007-ben. Egy kiadvány, amelyből szinte mindent megtudhat a hazai biztosításpiacon található konstrukciókról.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2023. február 7. 19:13
Látványos amerikai technikai- és csapatsportok, valamint egy Emmy-díjas sporttörténelmi sorozat érke...
Bankmonitor  |  2023. február 7. 07:04
Ügyfeleink gyakran gondolják, hogy a hitelfedezeti biztosítást hamarabb meg lehet kötni, mint a bank...
Holdblog  |  2023. február 7. 06:02
A svájci luxusóragyártás szentháromságának egyik tagja, az Audemars Piguet idén 30 éve mutatta be a...
Kiszámoló  |  2023. február 5. 12:22
Az Európai Jegybank végre feléledt a Csipkerózsika álmából és jócskán az események után kullogva elk...
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

NAPTÁR
Tovább
2023. február 8. szerda
Aranka
6. hét
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?