24 °C Budapest

Megvan az "év alkusza"

Pénzcentrum
2007. április 16. 14:15

A biztosítási piacnak évről évre egyre meghatározóbb szereplői az alkuszok, az általuk közvetített szerződések darabszáma és állománydíja folyamatosan nő. A Generali-Providencia Biztosító Zrt.-vel kapcsolatban álló több mint 350 aktív alkusz és többes ügynök által 2006-ban közvetített szerződések, a társaság teljes állományán belül igen jelentős részt képviselnek.

A Generali-Providencia Biztosító Zrt. minden évben díjazza azokat az alkuszcégeket, amelyek a gépjármű-biztosítás, személy- és vagyonbiztosítás területein a legsikeresebbek, legjobban teljesítenek. Az "Év Alkusza" díj mai budapesti átadóünnepségén a Generali részéről dr. Pálvölgyi Mátyás vezérigazgató és Erdei László ügyvezető igazgató nyújtották át az elismeréseket. A Generali "Év Alkusza" fődíját személybiztosítási kategóriában a Palladium-Brókerház Kft., vagyonbiztosítási kategóriában az ERIX Kft., gépjármű biztosítási kategóriában pedig a CLB Kft. kapta.
A biztosítási termékek különböző kategóriáiban a Generali további 30 partner kiemelkedően eredményes munkáját ismerte el.

Dr. Pálvölgyi Mátyás az alkuszokkal folytatott együttműködés sikerét a termékeik és szolgáltatások minőségén túl, a Generali alkusztámogató rendszerének folyamatos fejlesztésében látja. A biztosító az alkuszok számára - komoly támogatói hálózatot működtetésével - speciális együttműködési kereteket alakított ki, amelynek legfőbb elemei az információ közvetlen áramlását segítő speciális internetes felületek. A társaság a 2006-ban fejlesztett, és 2007-től már széles körben alkalmazott, a gépjármű kárrendezést segítő ServicePortal nevű legújabb alkalmazásával is a gyors információ cserét és döntést lehetővé tevő online és elektronikus kapcsolattartást erősíti.

A Generali erőfeszítéseit a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) által tömörített alkusztagok is elismerik. Vagyonbiztosítási kategóriában 2006-ban a Generali elsőségével ismét megszerezte az új vándorkupát, amelynek elődjét a korábbi évek győzelmeivel már a vitrinben őrzi. Gépjármű biztosítás kategóriában a Generali harmadszor hozta el az első helyezettnek járó kupát, a személybiztosítást érintő megmérettetésben pedig - bár a társaság évek óta az élmezőnyben volt - 2006 hozta meg először a legrangosabb elismerést. Ezzel a "mesterhármasssal" a társaság felülmúlta a korábbi évek teljesítményeit, amely a kiélezett piaci versenyben rendkívüli.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. április 13. 10:39
A kormánypárti Metropol egy 2023 augusztusi cikkében több valótlanságot állított a főváros gazdálkod...
Holdblog  |  2024. április 13. 06:40
Az európai áramtermelés közel fele származott tavaly megújuló forrásból. Ez az arány az évtized végé...
Bankmonitor  |  2024. április 12. 17:00
A napokban bejelentették az új lakásfelújítási támogatási programot, számos fontos részlet látott na...
Kasza Elliott-tal  |  2024. április 12. 16:01
Megnéztem azokat a cégeket az áprilisi Top10-ből, amiket még nem elemeztem, hála a roic.ai-s adatokn...
Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 13. szombat
Ida
15. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm