2 °C Budapest

Megvan az "év alkusza"

Pénzcentrum
2007. április 16. 14:15

A biztosítási piacnak évről évre egyre meghatározóbb szereplői az alkuszok, az általuk közvetített szerződések darabszáma és állománydíja folyamatosan nő. A Generali-Providencia Biztosító Zrt.-vel kapcsolatban álló több mint 350 aktív alkusz és többes ügynök által 2006-ban közvetített szerződések, a társaság teljes állományán belül igen jelentős részt képviselnek.

A Generali-Providencia Biztosító Zrt. minden évben díjazza azokat az alkuszcégeket, amelyek a gépjármű-biztosítás, személy- és vagyonbiztosítás területein a legsikeresebbek, legjobban teljesítenek. Az "Év Alkusza" díj mai budapesti átadóünnepségén a Generali részéről dr. Pálvölgyi Mátyás vezérigazgató és Erdei László ügyvezető igazgató nyújtották át az elismeréseket. A Generali "Év Alkusza" fődíját személybiztosítási kategóriában a Palladium-Brókerház Kft., vagyonbiztosítási kategóriában az ERIX Kft., gépjármű biztosítási kategóriában pedig a CLB Kft. kapta.
A biztosítási termékek különböző kategóriáiban a Generali további 30 partner kiemelkedően eredményes munkáját ismerte el.

Dr. Pálvölgyi Mátyás az alkuszokkal folytatott együttműködés sikerét a termékeik és szolgáltatások minőségén túl, a Generali alkusztámogató rendszerének folyamatos fejlesztésében látja. A biztosító az alkuszok számára - komoly támogatói hálózatot működtetésével - speciális együttműködési kereteket alakított ki, amelynek legfőbb elemei az információ közvetlen áramlását segítő speciális internetes felületek. A társaság a 2006-ban fejlesztett, és 2007-től már széles körben alkalmazott, a gépjármű kárrendezést segítő ServicePortal nevű legújabb alkalmazásával is a gyors információ cserét és döntést lehetővé tevő online és elektronikus kapcsolattartást erősíti.

A Generali erőfeszítéseit a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) által tömörített alkusztagok is elismerik. Vagyonbiztosítási kategóriában 2006-ban a Generali elsőségével ismét megszerezte az új vándorkupát, amelynek elődjét a korábbi évek győzelmeivel már a vitrinben őrzi. Gépjármű biztosítás kategóriában a Generali harmadszor hozta el az első helyezettnek járó kupát, a személybiztosítást érintő megmérettetésben pedig - bár a társaság évek óta az élmezőnyben volt - 2006 hozta meg először a legrangosabb elismerést. Ezzel a "mesterhármasssal" a társaság felülmúlta a korábbi évek teljesítményeit, amely a kiélezett piaci versenyben rendkívüli.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. december 6. 17:38
Az RTL több műsorában is szereplő Osváth Zsolt youtuber Zshowtime nevű csatornájának nyilatkozva egy...
Kasza Elliott-tal  |  2022. december 6. 14:36
A decemberi Top 10-es listám egyik cége. Az osztalékhozama még soha nem volt ilyen magas, 10% körül...
MNB Intézet  |  2022. december 6. 11:17
A japán jen közel 30 százalékos gyengülést mutatott az elmúlt egy év során, amivel az 1988-as részvé...
Bankmonitor  |  2022. december 6. 10:52
Számtalan család élt már a Babaváró hitel kiemelkedő előnyeivel, ahogy sokan használták ki az otthon...
Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 6. kedd
Miklós
49. hét
December 6.
Mikulás
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. december 6. 19:17