13 °C Budapest

Megvan az "év alkusza"

Pénzcentrum
2007. április 16. 14:15

A biztosítási piacnak évről évre egyre meghatározóbb szereplői az alkuszok, az általuk közvetített szerződések darabszáma és állománydíja folyamatosan nő. A Generali-Providencia Biztosító Zrt.-vel kapcsolatban álló több mint 350 aktív alkusz és többes ügynök által 2006-ban közvetített szerződések, a társaság teljes állományán belül igen jelentős részt képviselnek.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A Generali-Providencia Biztosító Zrt. minden évben díjazza azokat az alkuszcégeket, amelyek a gépjármű-biztosítás, személy- és vagyonbiztosítás területein a legsikeresebbek, legjobban teljesítenek. Az "Év Alkusza" díj mai budapesti átadóünnepségén a Generali részéről dr. Pálvölgyi Mátyás vezérigazgató és Erdei László ügyvezető igazgató nyújtották át az elismeréseket. A Generali "Év Alkusza" fődíját személybiztosítási kategóriában a Palladium-Brókerház Kft., vagyonbiztosítási kategóriában az ERIX Kft., gépjármű biztosítási kategóriában pedig a CLB Kft. kapta.
A biztosítási termékek különböző kategóriáiban a Generali további 30 partner kiemelkedően eredményes munkáját ismerte el.

Dr. Pálvölgyi Mátyás az alkuszokkal folytatott együttműködés sikerét a termékeik és szolgáltatások minőségén túl, a Generali alkusztámogató rendszerének folyamatos fejlesztésében látja. A biztosító az alkuszok számára - komoly támogatói hálózatot működtetésével - speciális együttműködési kereteket alakított ki, amelynek legfőbb elemei az információ közvetlen áramlását segítő speciális internetes felületek. A társaság a 2006-ban fejlesztett, és 2007-től már széles körben alkalmazott, a gépjármű kárrendezést segítő ServicePortal nevű legújabb alkalmazásával is a gyors információ cserét és döntést lehetővé tevő online és elektronikus kapcsolattartást erősíti.

A Generali erőfeszítéseit a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) által tömörített alkusztagok is elismerik. Vagyonbiztosítási kategóriában 2006-ban a Generali elsőségével ismét megszerezte az új vándorkupát, amelynek elődjét a korábbi évek győzelmeivel már a vitrinben őrzi. Gépjármű biztosítás kategóriában a Generali harmadszor hozta el az első helyezettnek járó kupát, a személybiztosítást érintő megmérettetésben pedig - bár a társaság évek óta az élmezőnyben volt - 2006 hozta meg először a legrangosabb elismerést. Ezzel a "mesterhármasssal" a társaság felülmúlta a korábbi évek teljesítményeit, amely a kiélezett piaci versenyben rendkívüli.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 25. hétfő
Blanka, Bianka
43. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?