11 °C Budapest

Sikert aratott a nőknek szóló biztosítás

Pénzcentrum
2007. március 7. 11:56

Rendkívüli sikert ért el az AEGON Magyarország a kifejezetten nőknek szóló biztosítási termékével, a Vénusz Életbiztosítási Programmal: az értékesítések a korábban tervezett szint négyszeresét érik el.

Az AEGON Magyarország a biztosítási piacon kifejezetten a hölgyek élethelyzeteihez igazított életbiztosítási termékkel jelent meg tavaly ősszel. Ez a hagyományos haláleseti életbiztosítás mellett megtakarítási lehetőséget és olyan kórházi ápolási, illetve műtéti térítéses kiegészítő biztosítást is kínál, amely eddig általában a biztosításból kizárt női megbetegedésekre, és állapotokra is fedezetet nyújt. Így például az AEGON Vénusz a szülés során esetlegesen szükségessé váló műtétekkel, kórházi ápolással járó anyagi terhek finanszírozásához is hozzájárulhat: az alapszintű térítés a kockázatvállalástól és biztosítási díjtól függően - elérheti a kétszázezer, nagyobb beavatkozás esetén pedig a hatszázezer forintot is.

Az AEGON Magyarország a Vénusz Életbiztosítási Programmal igyekezett minden - biztosítással fedezhető - élethelyzetre megoldást találni, szolgáltatási kínálatából így ennek megfelelően kiválasztható, egyénre szabható a termék, amely más - eddig általában szintén kizárt  női betegségekre is fedezetet biztosít. Azt, hogy ez tipikusan női, és nem csupán a fiatalabb hölgyeknek szóló biztosítás, mutatja, hogy a termék népszerűsége a 40 évesnél idősebb korosztályban is meglepően nagy. Számukra a változókorral járó ellátások, beavatkozások költségeihez nyújt hozzájárulást a biztosítás.

Az AEGON Magyarország különös figyelmet fordít arra, hogy ügyfeleinek személyre szabott szolgáltatási csomagot kínáljon, és olyan újdonságokkal álljon elő, amelyek meghatározóak lesznek a piacon. A kifejezetten nőknek szóló biztosítás e stratégia része. A nőket természetes módon más kockázatok, betegségek fenyegetik, mint a férfiakat, ám mára megváltozott a társadalomban betöltött szerepük is: a háztartás vezetése, a gyereknevelés mellett sokszor ők teremetik elő a család szükségleteinek jelentős fedezetét is. Egyre több az egyedül álló, vagy gyermekét egyedül nevelő nő: a házasságkötések számának csökkenésével párhuzamosan emelkedik a válások száma Magyarországon. Hosszú távú, előre látó gondoskodásra, azonban nem csak az egyedülálló hölgyeknek, hanem a családi kötelékben élőknek is szükségük van: a nők alacsonyabb fizetése, de a gyermekek nevelése miatt kieső jövedelmeik és a hosszabb élettartamuk egyaránt indokolja az anyagiak tudatos előre tervezését.

Mindez egyértelművé teszi, hogy szükség van olyan kifejezetten nőknek kínált biztosításra, amely ezekre az élethelyzetekre törekszik megoldást találni, a kockázatokra fedezetet biztosítani - és ezt igazolják az AEGON Magyarország tapasztalatai is.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Az AEGON Magyarország saját statisztikái alátámasztják más felmérések tapasztalatait: úgy tűnik, a nők hajlamosabbak az öngondoskodásra, mint a férfiak. Az AEGON életbiztosítással rendelkezők között több a nő, mint a férfi - miközben a vagyonbiztosítási üzletágban[1] éppen fordított az arány. Tapasztalataink szerint a nők sokkal fontosabbnak tartják a jövőről való gondoskodást, a hosszú távú pénzügyi tervezést, mint férfitársaik.

PC BLOGGER & PODCASTER
Holdblog  |  2024. április 23. 06:06
A Morgan Stanley és a LuxConsult közös, 2023-as kutatása alapján a címben feltett kérdésre a rövid v...
MEDIA1  |  2024. április 22. 19:58
Megvan, kik ülnek be a megújuló X-Faktor zsűrijébe idén.
Bankmonitor  |  2024. április 22. 16:16
Újra elérhetőek olyan LTP szerződések, melyek a megtakarítás lejáratakor akár egyösszegű 15-30 száza...
Kiszámoló  |  2024. április 21. 14:10
A legfontosabb hír a héten az Izrael elleni, eddigi példanélküli támadás volt Irán területéről, aki...
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 23. kedd
Béla
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm