Union tarifák - repülnek a kedvezmények

Pénzcentrum
2006. október 27. 11:41

Az Union on-line kedvezményekkel és ingyen repülőjeggyel száll ringbe a kötelező-szezonban. A a társaság a jelentős portfolio vesztést követően, idén erősíteni szeretne a piacon, a vidéki nagyvárosokon keresztül - mondta el Zsoldos Miklós elnök-vezérigazgató.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A kártapasztalatok alapján a nagyvárosokban és a kétezernél köbcentiméternél nagyobb hengerűrtartalmú kocsik tulajdonosai között jelentős díjcsökkentést alkalmaznak, s ugyancsak a kártapasztalat támasztja alá azt, hogy a közszolgálati dolgozók eddigi 10 százalékos kedvezményét 15 százalékra emeljék. Valamint bevezetik a B10+ kategóriát is azon ügyfeleik számára akik, már tíz éve balesetmentesen vezetnek. Valamint azok az ügyfelek akik már három éve az Union biztosítónál kötöttek szerződést, most jelentős visszatérítésre számíthatnak.

Az Union 4 százalékos kedvezményt ad az elektronikusan szerződést ajánló ügyfelek számára, míg a T-Online előfizetőinek egy közös promóció keretében 12 százalékos a kedvezmény. A kedvezményből a már meglévő ügyfeleket sem zárja ki a társaság, igaz nekik fel kell mondaniuk eredeti szerződésüket és újat kell kötniük.Valamennyi, január 1-jén az Unionnál kötelezővel rendelkező ügyfél ingyenes menettérti WizzAir-repülőjegyet kap, ahol csak az illetékeket kell fizetnie.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 3. péntek
Ferenc, Olívia
48. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?