Kötelező start: 3 nap múlva a Neten vannak a tarifák

Pénzcentrum
2006. október 18. 13:00

A Groupama Biztosító és a Cora (Magyar Hipermarket Kft.) a mai napon meghosszabbította és kibővítette a tavaly megkötött együttműködését. Mostantól mind a 7 Cora áruházban elérhetővé válnak a Groupama termékei, és az idén ismét elsőként a társaság október 21-től nyilvánosságra hozza a jövő évi KGFB tarifáit.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A Cora lesz az első bevásárlóközpont jövőre, ahol a biztosítás "vonalkód terméké" válik, tehát a vásárló a kasszánál fizetnek érte, ugyanúgy mintha bármely más terméket vásárolnának meg. Adódik a kérdés, hogy azok a vásárlók akik rendelkeznek hűségkártyával, felhasználhatják-e pontjaikat egy-egy biztosítási termék megvásárlásához. A Cora szakemberei elmondták, hogy időszakos akció keretében fog működhet majd ez a megoldás, azonban egyelőre nem szeretnék bevezetni, ezt a fajta fizetési módot.

A Cora áruházakban a KGFB, casco utas-és lakásbiztosítási termékek érhetők el, de a jövőben életbiztosítási termékek bevezetését is tervezi a két cég.

Francois Maresquier, a Groupama Biztosító Zrt. Vezérigazgatója elmondta, hogy 30-100 millió forintos díjbevételt várnak el a következő évben áruházanként.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,9 százalékos THM-el, és havi 82 061 forintos törlesztővel fel lehet venni a Gránit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az MKB Banknál 3,21% a THM; a Raiffeisen Banknál 3,44%; a CIB Banknál és a Gránit Banknál 3,45%; míg az Unicredit Banknál 3,58%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A társaság az idei évben 7 százalékos szerződésszám növekedésre számít a kgfb termékénél (jelenleg 80 ezer ügyfél képzi a Groupama "kötelező" állományát). Az idei tarifák kialakításánál a már meglévő állomány megtartása és enyhe növelése volt a fő szempont, tehát sem dömpingárakra sem pedig drasztikus emelkedésre nem számíthatunk a társaságtól.

Azok az ügyfelek akik október 21-29. között regisztrálnak az üzletközpontokban, valamint november 30. előtt kgfb szerződést kötnek és rendelkeznek a Cora hűségkártyával. 2 millió forint értékű (kb. 8000 az éves díja), 1 éves balesetbiztosítást kapnak ajándékba.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 7. kedd
Ambrus
49. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?