17 °C Budapest

Pofátlanság teteje: ennyiért adják tovább a nyerészkedők az Erős Pistás szaloncukrot

2019. december 20. 11:00

Több mint háromszoros áron kínálják eladásra az Erős Pistás szaloncukrot: a különlegességet pillanatok alatt elkapkodták abból a 33 boltból, ahol hivatalosan lehetett kapni. A Pénzcentrum most megnézte, mennyiért lehet hozzájutni az interneten az Univer különlegességéhez: hát, sokan nyerészkednek Erős Pistán.

Nagyon rákaptak a magyarok az Erős Pistás szaloncukorra: a hungarikummal megspékelt édesség első eresztése napok alatt elfogyott abból a 33 magyarországi boltból, ahol árulták az  Univer különlegességét. A pistás édesség ára 1399 forint, ennyi pénzért 14 darab bonbon van a dobozban.

Aztán múlt pénteken az Univer piacra küldött egy újabb szállítmányt a paprikás csokoládéból. A vállalat szerint előzetesen már csaknem 3000 előjegyzést vettek fel a szaloncukorra, így vélhetően az új adag is pillanatok alatt elfogyott. A népszerű édesség második hullámát lovagolják meg a nyerészkedők is, akik a Facebookon megjelent hirdetések szerint tetemes mennyiséget rendeltek be a pistás cukorból - mondanunk sem kell, nem beszerzési áron adják tovább a cukikat.

Egy gyors keresés után kiderült, hogy a legdrágábban 5000 forintért juthatunk hozzá a szaloncukorhoz, tehát több mint háromszoros áron. Annyi engedményt azért tett az eladó, hogy ha kettőt vagy többet veszünk, akkor csak 2500-at kell fizetni egy pakkért. A többi nyerészkedő azért nem ennyire mohó: jellemzően 2000-3000 forintot kérnek egy adag pistás szaloncukorért.

1399-ért vette, 5000-ért adja tovább.

Mi is megkóstoltuk a különlegességet, akinek már nem jutott, és nem akar borsos áron, a nyerészkedőktől venni, az ebből a videóból megtudhatja, hogy mennyire van Pista íze a cuccnak:

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Egyszerűen imádjuk a szaloncukrot

Ugyan nem minden háztartásba jut a paprikás édességből, de az bátran kijelenthető, hogy a magyarok élnek-halnak a szaloncukorért. Olyannyira, hogy családonként legalább egy kiló elfogy - a vásárlók közel kétharmada a zselést választja. Egy kilogramm szaloncukor már 799 forinttól kapható, a prémium kategóriájúak ára dobozonként elérheti a 3000 forintot, de kilogrammonként akár a 10 ezer forintot is. A szakszövetség több mint 6,5 milliárdos szaloncukor-forgalommal számol az idén.

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem