16 °C Budapest

Fontos változás az Aldiban: rengeteg terméket érint

2019. május 17. 20:01

Új, FERREX névre keresztelt saját márkás barkács- és kertészeti munkákhoz használatos gépcsaládot vezet be kínálatába az Aldi, amelynek Activ Energy akkumulátora univerzális, így az egyes gépek között könnyen cserélhető.

Az elmúlt évek során a magyar vásárlók is megkedvelték az Aldiban kapható különböző elektromos kéziszerszámokat, fúrókat, sarokcsiszolókat, illetve a kerti munkákhoz nélkülözhetetlen eszközöket. Az áruházlánc május 19-től a készlet erejéig kapható új, FERREX saját márkás eszközcsaládja a barkácsolók számára nyújt ideális megoldást a különböző munkafolyamatok elvégzésére, ráadásul univerzális Activ Energy akkumulátora egy másik problémára is választ ad: korábban a különböző elektromos kéziszerszámok és gépek eltérő foglalatú akkumulátorral működtek. Mostantól viszont minden eszköz ugyanazzal az Activ Energy akkumulátorral fúr, vág és darabol, ugyanis a FERREX termékcsaládja a fúrótól a sarokcsiszolóig, a láncfűrésztől a sövényvágóig számos terméket tartalmaz, és elegendő hozzájuk egy akkumulátort megvásárolni.

Egy akkumulátor - számos lehetőség

Igazi újdonság az Activ Energy 20, illetve 20/40 voltos Samsung cellás akkumulátora. Az akkut elég egyszer feltölteni és máris életet lehel számos készülékbe, mindegy, hogy beltéri, vagy kültéri munkáról van szó: az akku villámgyorsan átrakható egyik készülékből a másikba. Az akkumulátort a FERREX kínálatában megtalálható gépekhez lehet használni, hiszen az akku foglalata azonos. A 20 voltos akkumulátor minden 20 voltos FERREX termékben használható, a speciális 20/40 voltos akkumulátor pedig mind a 20, mind a 40 voltos termékekhez alkalmazható. Az akkumulátor külön vásárolható meg a termékekhez, valamint kapható hozzájuk nagy teljesítményű töltő is, így nem kell minden készülékhez külön töltőt és akkumulátort vásárolni, hiszen a jövőben érkező FERREX gépekhez is használható lesz mindkettő. Az akkumulátorokra 2, a töltőre 3 év jótállást biztosít az áruházlánc.

Az Aldi nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre, ezért is ajánlja akkumulátoros barkácseszközeit, melyek benzines társaiktól eltérően nem bocsájtanak ki működés közben szén-dioxidot, halkak, valamint nagy előnyük, hogy zavaró kábelek nélkül használhatók. Az Aldi a mindennapi barkácsoláshoz és kertfenntartáshoz is kínál termékeket, melyek megkönnyítik a mindennapokat, és az univerzális akkumulátornak köszönhetően jó áron érhetők el.

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 23. kedd
Béla
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem