2019. május 22. szerda Júlia, Rita

Fontos változás az Aldiban: rengeteg terméket érint


Új, FERREX névre keresztelt saját márkás barkács- és kertészeti munkákhoz használatos gépcsaládot vezet be kínálatába az Aldi, amelynek Activ Energy akkumulátora univerzális, így az egyes gépek között könnyen cserélhető.

Az elmúlt évek során a magyar vásárlók is megkedvelték az Aldiban kapható különböző elektromos kéziszerszámokat, fúrókat, sarokcsiszolókat, illetve a kerti munkákhoz nélkülözhetetlen eszközöket. Az áruházlánc május 19-től a készlet erejéig kapható új, FERREX saját márkás eszközcsaládja a barkácsolók számára nyújt ideális megoldást a különböző munkafolyamatok elvégzésére, ráadásul univerzális Activ Energy akkumulátora egy másik problémára is választ ad: korábban a különböző elektromos kéziszerszámok és gépek eltérő foglalatú akkumulátorral működtek. Mostantól viszont minden eszköz ugyanazzal az Activ Energy akkumulátorral fúr, vág és darabol, ugyanis a FERREX termékcsaládja a fúrótól a sarokcsiszolóig, a láncfűrésztől a sövényvágóig számos terméket tartalmaz, és elegendő hozzájuk egy akkumulátort megvásárolni.

Egy akkumulátor - számos lehetőség

Igazi újdonság az Activ Energy 20, illetve 20/40 voltos Samsung cellás akkumulátora. Az akkut elég egyszer feltölteni és máris életet lehel számos készülékbe, mindegy, hogy beltéri, vagy kültéri munkáról van szó: az akku villámgyorsan átrakható egyik készülékből a másikba. Az akkumulátort a FERREX kínálatában megtalálható gépekhez lehet használni, hiszen az akku foglalata azonos. A 20 voltos akkumulátor minden 20 voltos FERREX termékben használható, a speciális 20/40 voltos akkumulátor pedig mind a 20, mind a 40 voltos termékekhez alkalmazható. Az akkumulátor külön vásárolható meg a termékekhez, valamint kapható hozzájuk nagy teljesítményű töltő is, így nem kell minden készülékhez külön töltőt és akkumulátort vásárolni, hiszen a jövőben érkező FERREX gépekhez is használható lesz mindkettő. Az akkumulátorokra 2, a töltőre 3 év jótállást biztosít az áruházlánc.

Az Aldi nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre, ezért is ajánlja akkumulátoros barkácseszközeit, melyek benzines társaiktól eltérően nem bocsájtanak ki működés közben szén-dioxidot, halkak, valamint nagy előnyük, hogy zavaró kábelek nélkül használhatók. Az Aldi a mindennapi barkácsoláshoz és kertfenntartáshoz is kínál termékeket, melyek megkönnyítik a mindennapokat, és az univerzális akkumulátornak köszönhetően jó áron érhetők el.

NEM SZABAD TOVÁBB VÁRNI A LAKÁSVÁSÁRLÁSSAL!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor jobb, ha tudod, hogy lakáspiaci elemzők szerint az árak emelkedése lassul, és a finanszírozási költségek is rekord alacsony szinten vannak, de már nem biztos, hogy sokáig így is marad. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidő mellett már 2,75 százalékos THM-el, és havi 85 891 forintos törlesztővel fel lehet venni a Budapest Banknál. De nem sokkal maradnak el ettől a további bankok ajánlatai sem: az Erste Banknál például 80 439 forintos törlesztőt ígér a 2,66 százalékos THM; míg az MKB Banknál szintén alacsony, 2,70 százalékos THM is alacsony, 80 631 forintos törlesztőt jelent. Érdemes még megnézni a OTP Bank és a többi magyar hitelintézet konstrukcióját, különböző hiteösszegek és futamidők mellett is - ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS