18 °C Budapest
Shopping trolley in a supermarket.

Beköszönt a valóság: sokkot kaptak az inflációtól a villából szabaduló ValóVilág játékosok

2023. március 11. 15:00

Több mint 100 napot töltöttek bezárva a ValóVilág legtovább jutó játékosai. Most arról kérdezték őket, milyenek is voltak az első szabad napjaik. Többen is azt mondták, sokkolta őket, mennyivel drágult meg az élet, mialatt ők a valóságshowban szerepeltek.

Több mint 100 nap bezártság után sokuknak furcsa érzés volt új arcokat látni, bevásárolni, mondták a ValóVilág játékosai az rtl.hu-nak. VV Rico azt mondta, elsőre sokkot kapott, amikor bement a boltba:

Megláttam az árakat és nem hittem a szememnek. Mielőtt bementem a villába, 400 forint körül volt egy zacskó chips. Az, hogy most 650, az egy vicc! Tátott szájjal néztem

- mondta. VV Renit leginkább az üzemanyagárak sokkolták, hiszen, mint mondta, amikor bement a villába, még benzinárstop volt, és az élelmiszerek sem kerültek ennyibe.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 31. péntek
Árpád
13. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?