27 °C Budapest

Ötöslottó, Hatoslottó: fontos változás jön

Pénzcentrum
2011. december 24. 08:01

A karácsonyi hosszú hétvége alatt nemcsak a boltok, a lottózók nyitva tartása is megváltozik.


A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a karácsonyi ünnepi időszak alatt a játékok sorsolási rendje és a nyitva tartás az alábbiak szerint változik.

Közvetítjük a sorsolásokat
Mint azt olvasóink megszokhatták, a Pénzcentrum.hu ezen a héten is élőben közvetíti a lottósorsolásokat. A Hatoslottó számait a szokásos időben, vasárnap délután 16 órakor mutatjuk, míg az Ötöslottó számainak sorsolására - a megszokottól eltérően- vasárnap este 19 órától kerül sor.


A Szerencsejáték Zrt. lottózói december 25-én és 26-án (Karácsony, vasárnap és hétfő), zárva tartanak. December 24-én (szombat) 12.00 óráig tartanak nyitva a lottózók.

Az online rendszeren, interneten, telefonon, SMS-ben, az ünnepnapon is nyitva tartó értékesítőhelyeken, valamint az OTP bankjegykiadó-automatákon december 24-én 12.00 óráig lesz lehetőség a játékra. A rendszer december 25-én zárva tart, a teljes körű játéklehetőség december 26-án 05.00 órától lesz újból biztosított.

December 24-én a Kenó játék feladására 11 óra 30 percig lesz lehetőség, a Puttó számsorolások 7:05 - 12:00 óra közötti időtartamban kerülnek megrendezésre.

Az Ötöslottó, a Joker és a Luxor 51. heti számsorsolására 2011. december 25-én vasárnap kerül sor. A december 25-én esedékes sorsolások a Puttó kivételével mind megrendezésre kerülnek.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

December 26-án (hétfőn) a Kenó és a Puttó számsorsolások a hétfői szokott időben és időtartamban történnek. A Kenó értékesítés zárására 19:00 órakor kerül sor.

 

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

NAPTÁR
Tovább
2022. május 25. szerda
Orbán
21. hét
Május 25.
Törülközőnap
Május 25.
Afrika napja
Május 25.
A Kihívás Napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?