11 °C Budapest

Újabb Nordsee éttermek nyílnak Magyarországon

2010. április 12. 15:02

Napokon belül új éttermet nyit Budapesten a Nordsee. A halételeiről híres étteremlánc a budapesti belvárosban nyitja meg "zászlóshajó" éttermét.

A nagyméretű, és a teljes Nordsee választékot kínáló vendéglátóhely megnyitása a németországi központú cég új terjeszkedési politikájának része: az idén hazánkon kívül Görögországban, Spanyolországban, Törökországban, az Emirátusokban és Bulgáriában folytatják a terjeszkedést -áll az étteremlánc közleményében.

Másfél évvel az első - még kisméretű - egység megnyitása után újabb éttermet nyit Budapesten a Nordsee. A magyar vásárlók hamar megkedvelték a lánc első, a West End City Centerben átadott hazai Nordsee éttermét. A sikeres bemutatkozás után a Nordsee a hálózat további fejlesztéséről döntött - még 2009-ben. Ezt azonban a gazdasági válság egy ideig késleltette. A Váci utcában napokon belül megnyíló Nordsee már az étteremlánc teljes kínálatát forgalmazza majd. Az alapanyagokat - a többi Nordsee országhoz hasonlóan - Németországból szállítják Budapestre. A vendégek így a külföldön már megszokott - a salátáktól az óriáshomárig ívelő - teljes kínálatot találják majd a most megnyitásra kerülő Nordsee egységben is.

 


A magyarországi egységek üzemeltetésért felelős Pekár Botond elmondta, hogy a hálózat még az idén tovább bővül. A negyedik negyedévben várhatóan Budán nyílik meg a Nordsee harmadik hazai étterme.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

A prémium minőséget kínáló "halétterem" sikere azért is figyelemre méltó, mert a magyar lakosság halfogyasztása jóval alulmúlja az uniós átlagot. A külföldön működő Nordsee éttermek ugyanakkor rendkívül népszerűek a magyar turisták körében is.

A korábban csak Ausztriában és Németországban működő Nordsee az elmúlt évben erőteljes növekedési stratégiát fogadott el. A magyar piac mellett az idei esztendőben Görögországban, Törökországban, Spanyolországban, az Egyesült Arab Emirátusokban és Bulgáriában is nyíltak és nyílnak folyamatosan üzletek.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 6. csütörtök
Ivett, Frida
18. hét
Május 6.
Jelszó világnap
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?