18 °C Budapest

Gyors pénzküldés hétvégén is: a mobil már erre is képes!

Pénzcentrum
2008. november 4. 09:15

A mobilkereskedelmi szolgáltatások lehetővé teszik, hogy a szolgáltatóknál vezetett egyenlegek terhére mobiltelefonon keresztül termékeket, szolgáltatásokat vásároljunk, itt azonban korántsem ér véget a lehetőségek sora - összegzi a mobilfizetési lehetőségeket a Magyar Hírlap írása.

A mobilkereskedelem elterjedésének feltétele a széles termékskála, a magas költési keret biztosítása, a családtagok vásárlási lehetőségeinek biztosítása, az egymás közti pénzküldés lehetősége, valamint a kereskedő és az ügyfél között történő gyors elszámolás.

Hazánkban a MobilFizetés szolgáltatás a Pannon és a T-Mobile számlás és kártyás előfizetőinek különböző pénzügyi műveletek elvégzését teszi lehetővé a szolgáltatás keretében nyitott FHB-bankszámla, valamint az ahhoz opcionálisan kapcsolódó hitelkeret terhére.

Többek között mód nyílik pénz küldésére és fogadására is a szolgáltatást igénybe vevő ügyfelek között, mobilszolgáltatótól és időponttól függetlenül, a hét minden napján, azonnali elszámolással. A jövőben a rendszerhez csatlakozó közműszolgáltatók díjai is befizethetővé válnak mobilon keresztül.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

NAPTÁR
Tovább
2023. március 22. szerda
Beáta, Izolda
12. hét
Március 22.
A víz világnapja
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?