Gyors pénzküldés hétvégén is: a mobil már erre is képes!

Pénzcentrum
2008. november 4. 09:15

A mobilkereskedelmi szolgáltatások lehetővé teszik, hogy a szolgáltatóknál vezetett egyenlegek terhére mobiltelefonon keresztül termékeket, szolgáltatásokat vásároljunk, itt azonban korántsem ér véget a lehetőségek sora - összegzi a mobilfizetési lehetőségeket a Magyar Hírlap írása.

A mobilkereskedelem elterjedésének feltétele a széles termékskála, a magas költési keret biztosítása, a családtagok vásárlási lehetőségeinek biztosítása, az egymás közti pénzküldés lehetősége, valamint a kereskedő és az ügyfél között történő gyors elszámolás.

Hazánkban a MobilFizetés szolgáltatás a Pannon és a T-Mobile számlás és kártyás előfizetőinek különböző pénzügyi műveletek elvégzését teszi lehetővé a szolgáltatás keretében nyitott FHB-bankszámla, valamint az ahhoz opcionálisan kapcsolódó hitelkeret terhére.

Többek között mód nyílik pénz küldésére és fogadására is a szolgáltatást igénybe vevő ügyfelek között, mobilszolgáltatótól és időponttól függetlenül, a hét minden napján, azonnali elszámolással. A jövőben a rendszerhez csatlakozó közműszolgáltatók díjai is befizethetővé válnak mobilon keresztül.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 18. csütörtök
Andrea, Ilma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 17. 21:27
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm