3 °C Budapest

Csak 20 óra és repülhetsz

Pénzcentrum
2008. szeptember 21. 12:00

Készülőben van az ég Ferrarijaként emlegetett ultrakönnyű kisgép, miután a Szövetségi Légügyi Hatóság (FAA) enyhített az ilyen típusú repülőgép vezetésére jogosító okmány megszerzésének feltételein.

Nemrégiben mutatták be az Icon Aircraft első modelljét az A5-t, melyre már lehet előrendeléseket felvenni. A cég vezetője a megfelelő időpontban jött ki a modellel, ugyanis mióta csupán 20 óra kell a vezetéséhez szükséges jogosítvány megszerzéséhez, szárnyalnak az ultakönnyű kisgépek eladásai.

Az Icon Aircraft 2010 végén kezdi meg értékesítését, s eddig már 218 megrendelést kapott. A cégvezető szerint az alacsony repülési magasságra alkalmas gépekkel a levegőben száguldozhatnak majd a gyorsaság szerelmesei.

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 30. csütörtök
Zalán
13. hét
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. március 29. 20:57