A Fortis lett " Az Év Bankja"

Pénzcentrum
2007. december 3. 08:33

A Financial Times csoporthoz tartozó, The Banker nemzetközi magazin az "Év Bankja Nyugat-Európában" címet először ítélte a Fortisnak. Ezt megelőzően az elmúlt 6 évben ötször szerezte meg a Fortis " Az Év Bankja Belgiumban" elismerést. A Nyugat-Európai kitüntetést korábban a BNP Paribas ( 2006), a Gruppo Santander ( 2005) és a Royal Bank of Scotland (2004) nyerte el.

A november 28-án Londonban tartott díjátadó ünnepségen Jean-Paul Votron elnök- vezérigazgató vette át az elismerést Stephen Timewell-től, a The Banker főszerkesztőjétől.

Az elismerés nyugtázza, hogy a Fortis a biztos üzleti partner nemzeti és nemzetközi szinteken is. Méltatja továbbá a vállalat vezetőinek és kollegáinak az évek folyamán nyújtott kiemelkedő tevékenységét is.

"Nagy öröm a Fortis számára, hogy viselheti "Az Év Bankja Nyugat-Európában" címet. Különösen nagy megtiszteltetés, hogy éppen az ABN AMRO akvizíciójával egy évben kapjuk az elismerést. De mindenképpen a világszerte dolgozó 60, 000 munkatársunkat illeti a dícséret, akik következetes munkájukkal kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, és elérték a fő pénzügyi és stratégiai célkitűzéseket a banki szolgáltatások és a biztosítás területén. Az ügyfél-központúságunk, az Európában, Észak-Amerikában és néhány ázsiai országban történő terjeszkedési szándékunk is sikeresnek bizonyult. Az ABN AMRO -val együtt az Eurozóna ténylegesen 5. legnagyobb bankja, Nyugat-Európa hármas számú Privát Bankja és Európa legfelsőbb szintű pénzügyi szolgáltatója leszünk." teszi hozzá Jean-Paul Votron, a Fortis elnök-vezérigazgatója.

"Nagyon büszkék vagyunk itt Magyarországon is erre a címre és nem kevesebb a célunk, hogy az itteni piacon is kiérdemeljük.  A Fortis egy banki és biztosítási tevékenységre specializálódott nemzetközi pénzügyi szolgáltató cég. Saját csatornáinkon, ügynökeinken és disztribútorainkon keresztül kínáljuk a vállalati és intézményi ügyfeleinknek a termékeink és szolgáltatásaink teljes palettáját. A 48.5 milliárd Eurós ( 2007. 10. 31.) jegyzett tőkénk alapján a legnagyobb pénzintézetek közül a 15 helyen állunk Európában. A stabil fizetőképességi pozíciónkon, az 50 országban való jelenlétünkön, valamint a 60.000 képzett munkaerőnkön keresztül, a globális erősségünket helyi rugalmassággal kombináljuk, és ezzel optimális támogatást biztosítunk az ügyfeleinknek" - mondta Sziráki Edit, a Fortis Bank magyarországi vezérigazgatója.

Súlyos: az 1-3 éves gyerekek negyedének vannak félelmei különböző ételektől

Beszámolók szerint az 1-3 éves korosztály 25%-a - tehát minden negyedik gyermek - elutasít valamilyen ételt, és sokuknál óvodás, általános iskolás korban is fennáll még a probléma.

Megdőlt a 120 milliós közösségi finanszírozási rekord – itt az EU-s pénzek utódja? (x)

Az egyre népszerűbb finanszírozási forma itthon is gyorsan terjed, egyre többen ismerik és használják.

Balogh Petya: Önmagunkkal versenyzünk, és van hova fejlődni (x)

Bár sokat fejlődött az utóbbi években a hazai startup ökoszisztéma, még egy nagyságrenddel, szinte minden fontos mutatóban le van maradva a régiós élvonaltól.

Szemet vetett erre a szektorra Balogh Petya: 50 ezerért még te is a cégtársa lehetsz

A 120 fős tulajdonosi közösség mellé most Balogh Petya cége is beszállt a Brancs közösségi finanszírozási platformba.

NAPTÁR
Tovább
2023. június 5. hétfő
Fatime
23. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Portfolio Balaton Business Forum 2023
Együtt a régió szereplői
EZT OLVASTAD MÁR?