17 °C Budapest

A Fortis lett " Az Év Bankja"

Pénzcentrum
2007. december 3. 08:33

A Financial Times csoporthoz tartozó, The Banker nemzetközi magazin az "Év Bankja Nyugat-Európában" címet először ítélte a Fortisnak. Ezt megelőzően az elmúlt 6 évben ötször szerezte meg a Fortis " Az Év Bankja Belgiumban" elismerést. A Nyugat-Európai kitüntetést korábban a BNP Paribas ( 2006), a Gruppo Santander ( 2005) és a Royal Bank of Scotland (2004) nyerte el.

A november 28-án Londonban tartott díjátadó ünnepségen Jean-Paul Votron elnök- vezérigazgató vette át az elismerést Stephen Timewell-től, a The Banker főszerkesztőjétől.

Az elismerés nyugtázza, hogy a Fortis a biztos üzleti partner nemzeti és nemzetközi szinteken is. Méltatja továbbá a vállalat vezetőinek és kollegáinak az évek folyamán nyújtott kiemelkedő tevékenységét is.

"Nagy öröm a Fortis számára, hogy viselheti "Az Év Bankja Nyugat-Európában" címet. Különösen nagy megtiszteltetés, hogy éppen az ABN AMRO akvizíciójával egy évben kapjuk az elismerést. De mindenképpen a világszerte dolgozó 60, 000 munkatársunkat illeti a dícséret, akik következetes munkájukkal kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, és elérték a fő pénzügyi és stratégiai célkitűzéseket a banki szolgáltatások és a biztosítás területén. Az ügyfél-központúságunk, az Európában, Észak-Amerikában és néhány ázsiai országban történő terjeszkedési szándékunk is sikeresnek bizonyult. Az ABN AMRO -val együtt az Eurozóna ténylegesen 5. legnagyobb bankja, Nyugat-Európa hármas számú Privát Bankja és Európa legfelsőbb szintű pénzügyi szolgáltatója leszünk." teszi hozzá Jean-Paul Votron, a Fortis elnök-vezérigazgatója.

"Nagyon büszkék vagyunk itt Magyarországon is erre a címre és nem kevesebb a célunk, hogy az itteni piacon is kiérdemeljük.  A Fortis egy banki és biztosítási tevékenységre specializálódott nemzetközi pénzügyi szolgáltató cég. Saját csatornáinkon, ügynökeinken és disztribútorainkon keresztül kínáljuk a vállalati és intézményi ügyfeleinknek a termékeink és szolgáltatásaink teljes palettáját. A 48.5 milliárd Eurós ( 2007. 10. 31.) jegyzett tőkénk alapján a legnagyobb pénzintézetek közül a 15 helyen állunk Európában. A stabil fizetőképességi pozíciónkon, az 50 országban való jelenlétünkön, valamint a 60.000 képzett munkaerőnkön keresztül, a globális erősségünket helyi rugalmassággal kombináljuk, és ezzel optimális támogatást biztosítunk az ügyfeleinknek" - mondta Sziráki Edit, a Fortis Bank magyarországi vezérigazgatója.

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?