T-Mobil szélessáv: egyre több helyen elérhető...

Pénzcentrum
2007. szeptember 24. 11:27

93-ra nőtt azon városok száma, ahol elérhető a T-Mobile szélessáv, így Magyarországon minden, legalább 40 ezer lakosú városban igénybe vehető a gyors mobilinternet.

A legnagyobb hazai mobilszolgáltató előfizetői a már korábban bejelentett településeken túl mától Törökszentmiklóson, Hódmezővásárhelyen, Hajdúszoboszlón, Dombóváron és Tökölön is élvezhetik a 3,6 Mbps sebességű mobil szélessáv előnyeit.

Részben a hálózat bővítésének is köszönhetően a T-Mobile szélessáv a teljes internetpiacon egyre meghatározóbb alternatívát jelent. Egyszerű, azonnal hozzáférhető, a gyors letöltésnek köszönhetően kényelmes böngészést biztosít, ráadásul a T-Mobile szélessávval lefedett területeken lakáson belül és kívül szabadon használható.

Az ügyfelek számának gyors bővülését a szolgáltató előnyös akciókkal segíti, a kompromisszumok nélküli mobilinternet egyre kedvezőbb feltételekkel vehető igénybe. Új előfizetés vásárlásakor, 1 vagy 2 éves hűségnyilatkozattal év végéig már havi 2895 forintért lehet netezni, és ezen felül a T-Mobile teljes körű internetes csomagot biztosít ügyfeleinek. Ez utóbbi azt jelenti, hogy aki számítógépet is vásárolna, a mobilinternet-előfizetés mellé 2 éves hűségnyilatkozattal notebookot és modemet vehet csomagban, a legkedvezőbb konstrukcióban már 19900 forint kezdőrészlettől, 24 hónapos kamatmentes részletre.

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. április 1. szombat
Hugó
13. hét
Április 1.
Bolondok napja
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?