11 °C Budapest

Bombasztikus siker: te is megvennéd?

Pénzcentrum
2007. június 18. 13:00

A legfrissebb piackutatási eredmények szerint egyértelműen hatott a kiszivárogtatás és a suttogó propaganda, az Apple iPhone nevű készüléke ugyanis még meg sem jelent, az USA-ban máris 19 millióan akarják megvenni.

Az M:Metrics mérései szerint az Egyesült Államok azon mobil-előfizetőinek körében, akik értesültek az iPhone érkezéséről 14% azok aránya, akik kifejezetten szeretnék megvásárolni az újdonságot. Ezt az arányszámot a teles amerikai előfizetői bázisra kiterjesztve 19 milliós várható értékesített darabszámot kapunk.

Ez a számérték akkor értékelhető igazán, ha kiemeljük, hogy a felső kategóriás készülékek körében az 1 milliós értékesítés már jónak mondható. A kiugró eredményt az iPhone úgy érte el, hogy a válaszadók tisztában voltak a 499-599 dolláros ársávval és azzal is, hogy a telefon csak az AT&T hálózatán működik majd.

A piackutató cég az AT&T számára is tartogatott jó híreket, a vásárolni szándékozók 67%-a ugyanis jelenleg még másik mobilszolgáltató ügyfele.

A 19 milliós darabszám messze felülmúlja az Apple terveit is, a cég ugyanis 18 hónap alatt 10 millió készüléket szeretne értékesíteni új piacán. Az iPhone június 29-én kerül forgalomba az USA-ban.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 25. szombat
Irén, Írisz
12. hét
Március 25.
A gofri világnapja
Március 25.
A Föld órája
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?