Leleplezés első kézből: mindenkinek leesett az álla!

Pénzcentrum
2007. január 15. 05:30

Bekövetkezett, amire már régóta számítani lehetett, az Apple azonban így is meg tudta lepni a hallgatóságot, amikor Steve Jobs vezérigazgató lerántotta a leplet az iPod telefonról, egyszerűbb nevén az iPhone-ról.

A San Franciscóban tartott Macworld nevű rendezvényen a lenyűgözött közönség arról is értesülhetett, hogy a kiszivárogtatás útján a köztudatba hónapokkal ezelőtt bedobott márkanév a Cisco által már foglalt, így várhatóan per is lesz a termék bevezetéséből.

A Cisco 2000-ben szerezte meg a szóban forgó márkanevet, amikor megvette az InfoGeart. A cég elnökhelyettese szerint a Cisco jóhiszeműen bocsátkozott tárgyalásokba az Apple-lel a névhasználat ügyében, azt azonban elfogadhatatlannak tartják, hogy az engedélyük nélkül máris ezen a néven mutatják be az ígéretes terméket.

Az Apple részéről persze természetes, hogy korábbi sikereire alapozva szeretné a legtöbbet kihozni az "i"-márkából (iPod, iTunes, iMac, iTV). Az említett eseményen ugyanakkor az is kiderült, hogy a vásárlóknak még legalább fél évet kell várniuk az új csodára, melyből Jobs az első év során 10 millió darabot szeretne értékesíteni.

A hallgatóság soraiban jelenlévő elemzők szerint amennyiben a készülék tárolókapacitás, akku-élettartam és a kapcsolt alkalmazások területén is kiemelkedőt tud nyújtani, akkor kétségtelen, hogy az elkövetkező évek technológiai slágeréről lebbentették fel a fátylat.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 6. kedd
Miklós
49. hét
December 6.
Mikulás
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. december 6. 19:17