Számítógép nélkül is használhatod a Skype-ot!

Pénzcentrum
2006. november 28. 15:00

Úgy tűnik az északi országok otthon vannak a telefonok fejlesztésben, egy dán cég új telefont fejlesztett ki a Skype-pal történő telefonáláshoz. Egyedülálló újdonság, hogy a vezeték nélküli készülék használatához nincs szükség számítógépre.

A DualPhone 3088 bázisa képes mind szélessávú internethez, mind analóg vezetékes vonalhoz csatlakozni. Így tehát a készülékkel lehet Skype-hívásokat és vezetékes hívásokat is kezdeményezni valamint fogadni.

A dán gyártó, az RTX Products A/S szerint ez az első olyan készülék amely képes a Skype-hoz csatlakozni anélkül, hogy személyi számítógépre volna szüksége a hívások irányításához. Az egyetlen dolog, amely elengedhetetlen használatához, az a világhálóhoz való folyamatos kapcsolódás. Azok a kapcsolatok, melyek bizonyos időszakonként, vagy inaktivitás esetén automatikus bontásra kerülnek nem alkalmasak hozzá.

A telefon színes kijelzőjén az aktuális Skype-partnereink állapotát látható. A felhasználó dönthet, hogy a Skype-on keresztül, vagy vezetékes vonalon kívánja felhívni a kiválasztott partnert. A készülék támogatja a Skype PC hívásokat, SkypeOut, Skypeln és Voicemail szolgáltatásokat is.

A készülék az RTX termékeket is árusító eladóhelyeken lesz elérhető december 1. után Európa-szerte, s 159 eurót (42 ezer forint) kell majd érte fizetni.

Súlyos: az 1-3 éves gyerekek negyedének vannak félelmei különböző ételektől

Beszámolók szerint az 1-3 éves korosztály 25%-a - tehát minden negyedik gyermek - elutasít valamilyen ételt, és sokuknál óvodás, általános iskolás korban is fennáll még a probléma.

Megdőlt a 120 milliós közösségi finanszírozási rekord – itt az EU-s pénzek utódja? (x)

Az egyre népszerűbb finanszírozási forma itthon is gyorsan terjed, egyre többen ismerik és használják.

Balogh Petya: Önmagunkkal versenyzünk, és van hova fejlődni (x)

Bár sokat fejlődött az utóbbi években a hazai startup ökoszisztéma, még egy nagyságrenddel, szinte minden fontos mutatóban le van maradva a régiós élvonaltól.

Szemet vetett erre a szektorra Balogh Petya: 50 ezerért még te is a cégtársa lehetsz

A 120 fős tulajdonosi közösség mellé most Balogh Petya cége is beszállt a Brancs közösségi finanszírozási platformba.

NAPTÁR
Tovább
2023. június 4. vasárnap
Bulcsú
22. hét
Június 4.
Szentháromság
Június 4.
Pedagógusnap
Június 4.
Az építők napja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Portfolio Balaton Business Forum 2023
Együtt a régió szereplői
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. június 3. 19:19
Pénzcentrum  |  2023. június 3. 16:04