26 °C Budapest

Számítógép nélkül is használhatod a Skype-ot!

Pénzcentrum
2006. november 28. 15:00

Úgy tűnik az északi országok otthon vannak a telefonok fejlesztésben, egy dán cég új telefont fejlesztett ki a Skype-pal történő telefonáláshoz. Egyedülálló újdonság, hogy a vezeték nélküli készülék használatához nincs szükség számítógépre.

A DualPhone 3088 bázisa képes mind szélessávú internethez, mind analóg vezetékes vonalhoz csatlakozni. Így tehát a készülékkel lehet Skype-hívásokat és vezetékes hívásokat is kezdeményezni valamint fogadni.

A dán gyártó, az RTX Products A/S szerint ez az első olyan készülék amely képes a Skype-hoz csatlakozni anélkül, hogy személyi számítógépre volna szüksége a hívások irányításához. Az egyetlen dolog, amely elengedhetetlen használatához, az a világhálóhoz való folyamatos kapcsolódás. Azok a kapcsolatok, melyek bizonyos időszakonként, vagy inaktivitás esetén automatikus bontásra kerülnek nem alkalmasak hozzá.

A telefon színes kijelzőjén az aktuális Skype-partnereink állapotát látható. A felhasználó dönthet, hogy a Skype-on keresztül, vagy vezetékes vonalon kívánja felhívni a kiválasztott partnert. A készülék támogatja a Skype PC hívásokat, SkypeOut, Skypeln és Voicemail szolgáltatásokat is.

A készülék az RTX termékeket is árusító eladóhelyeken lesz elérhető december 1. után Európa-szerte, s 159 eurót (42 ezer forint) kell majd érte fizetni.

Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. július 18. csütörtök
Frigyes
29. hét
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem