26 °C Budapest

100 fős ingyentelefon-chat? A Skype megcsinálta!

Pénzcentrum
2006. november 9. 15:00

Megjelent a legújabb Skype, 3.0 béta verzió. Az eddig megszokott szolgáltatások mellett meglepő és minden bizonnyal nagy népszerűségnek örvendő újdonságokkal. A Skype-ot felvásárló E-bay számára is óriási előrelépést jelenthet az új szolgáltatások kifejlesztése.

Nem is olyan rég értesültünk arról, hogy az E-bay online aukciós áruház felvásárolta a méltán népszerű, ingyenes telefonszolgáltatásáról elhíresült Skype-ot, egyesek szerint túlságosan is magas áron. Nagy növekedési kényszer hárul most a VoIP (voice over Internet protocol, hangtovábbítás Interneten keresztül) telefonálás úttörőjére, a piac számára is fontos információkat jelent, hogy milyen újdonsággal képesek most előrukkolni.

Ami késik, nem múlik, a Skype bejelentette legújabb 3.0-s, béta verzióját. Mit is tud még ez a nem végleges verzió? A felhasználóknak lehetősége nyílik arra, hogy linket helyezzenek el blogjukon vagy egyéb honlapokon, amelyek egy hatalmas chat-szobába (Public chat), vagy konferencia-hívásba (Skypecasts) vezetik az arra kattintókat.

A Public chat szolgáltatástól aligha ájulnak majd el a felhasználók, a Skypecast-tól viszont annál inkább, hiszen ilyen szolgáltatás eddig még nem volt elérhető. Leginkább egy óriási konferencia-beszélgetésre hasonlít, ahol akár 100 felhasználó is beszélgethet egyidejűleg, ráadásul mindezt az Interneten keresztül.

A szervízcsomagban találkozhatunk a Click-to-Call nevű újdonsággal is, amely révén a netes felhasználók közvetlenül egy honlapról tudnak Skype felhasználókat, vagy hagyományos telefonokat tárcsázni. Az E-bay számára a Skypecast és a Click-to-Call jelentheti a legnagyobb előrelépést, hiszen ha ezek a szolgáltatások beválnak, lehetőség lesz teljes mértékben on-line valós idejű aukciók indítására is.

Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. július 18. csütörtök
Frigyes
29. hét
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm