0 °C Budapest

Bűnözők és rendőrök az iwiwen?

Pénzcentrum
2006. november 15. 06:50

Arra egyelőre nem derült fény, hogy nálunk használják-e bűnözők, vagy rendőrök a közösségi oldalakat, azonban amerikai társán a MySpace-n több fogvatartott oldalát is megtalálták, s néhány rendőr is bajba kerülhet.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Mivel az oldalt fiatalkorúak is látogatják, az illetékesek már megkérték az oldal kezelőit, hogy az elítéltek honlapjait vegyék le, azonban még nem érkezett válasz a MySpace részéről, s módosítás sem történt. A rendőrök oldalán pedig olyan fényképeket találtak, amelyeken a rendőri iroda tulajdonát képező tárgyak láthatóak (pisztoly, rendőrautó), ráadásul olyan írásokat találtak a lapokon, amelyek azt taglalják, hogy hogyan kell a vért eltávolítani az egyernuháról, vagy őrjáratozás során mit kell tenni az emberekkel.

Mivel az elítéltek nem internetezhetnek, ezért lapjaikat barátaik, ismerőseik tartják fent, és frissítik. Az egyik, 29 éves, rendőrgyilkossággal kapcsolatosan elítélt így nyilatkozott magáról: "nagyon viccesnek tartom magam, belül egy nagy gyerek és reménytelenül romantikus alkat vagyok".

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 8. szerda
Mária
49. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?