24 °C Budapest

Leleplezett ajándékok: mi vár a fa alatt?

Pénzcentrum
2006. november 8. 10:30

A szórakoztató elektronikai cikkeket forgalmazó áruházláncok tapasztalatai szerint a karácsonyfa alatt leginkább mobiltelefonok, MP3-lejátszók, digitális fényképezőgépek és navigációs berendezések várják majd a megajándékozottakat - írja a Világgazdaság.

Az Euronics ügyvezető igazgatója szerint különösen nagy lehet a kereslet a laptopok és a teljes számítógép-konfiguárciók iránt. Ezzel összecseng a Media Markt koncepciómenedzserének véleménye, aki szerint a Sulinet kedvezményt az utolsó pillanatban még sokan igyekeznek kihasználni, így karácsonyig számos notebook találhat gazdára.

Szinte természetes, hogy továbbra is tart a normál képcsöves tévék lecserélése sík képcsövesekre, emellett azonban már most látszik, hogy az MP3-lejátszó lehet az egyik slágertermék, melyből 1 GB-os már 20 ezer forintért is van a polcokon.

Érdemes lesz a fentiek mellett odafigyelni a Microsoft játékkonzoljának, az Xbox 360-nak a teljesítményére is, a hazai felhasználók számára ugyanis múlt péntektől érhető el a termék. Jövő júniusig a hazánk mellett Lengyelországot, Csehországot és Szlovákiát magába foglaló térségben 100 ezer Xbox 360 értékesítésével számol a cég.

Súlyos: az 1-3 éves gyerekek negyedének vannak félelmei különböző ételektől

Beszámolók szerint az 1-3 éves korosztály 25%-a - tehát minden negyedik gyermek - elutasít valamilyen ételt, és sokuknál óvodás, általános iskolás korban is fennáll még a probléma.

Megdőlt a 120 milliós közösségi finanszírozási rekord – itt az EU-s pénzek utódja? (x)

Az egyre népszerűbb finanszírozási forma itthon is gyorsan terjed, egyre többen ismerik és használják.

Balogh Petya: Önmagunkkal versenyzünk, és van hova fejlődni (x)

Bár sokat fejlődött az utóbbi években a hazai startup ökoszisztéma, még egy nagyságrenddel, szinte minden fontos mutatóban le van maradva a régiós élvonaltól.

Szemet vetett erre a szektorra Balogh Petya: 50 ezerért még te is a cégtársa lehetsz

A 120 fős tulajdonosi közösség mellé most Balogh Petya cége is beszállt a Brancs közösségi finanszírozási platformba.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. június 7. szerda
Róbert
23. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Portfolio Balaton Business Forum 2023
Együtt a régió szereplői
EZT OLVASTAD MÁR?