2 °C Budapest

Leleplezett ajándékok: mi vár a fa alatt?

Pénzcentrum
2006. november 8. 10:30

A szórakoztató elektronikai cikkeket forgalmazó áruházláncok tapasztalatai szerint a karácsonyfa alatt leginkább mobiltelefonok, MP3-lejátszók, digitális fényképezőgépek és navigációs berendezések várják majd a megajándékozottakat - írja a Világgazdaság.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Az Euronics ügyvezető igazgatója szerint különösen nagy lehet a kereslet a laptopok és a teljes számítógép-konfiguárciók iránt. Ezzel összecseng a Media Markt koncepciómenedzserének véleménye, aki szerint a Sulinet kedvezményt az utolsó pillanatban még sokan igyekeznek kihasználni, így karácsonyig számos notebook találhat gazdára.

Szinte természetes, hogy továbbra is tart a normál képcsöves tévék lecserélése sík képcsövesekre, emellett azonban már most látszik, hogy az MP3-lejátszó lehet az egyik slágertermék, melyből 1 GB-os már 20 ezer forintért is van a polcokon.

Érdemes lesz a fentiek mellett odafigyelni a Microsoft játékkonzoljának, az Xbox 360-nak a teljesítményére is, a hazai felhasználók számára ugyanis múlt péntektől érhető el a termék. Jövő júniusig a hazánk mellett Lengyelországot, Csehországot és Szlovákiát magába foglaló térségben 100 ezer Xbox 360 értékesítésével számol a cég.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. november 28. vasárnap
Stefánia
47. hét
November 28.
Advent (1.)
November 28.
Nemzetközi Aura nap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?