0 °C Budapest

Itt a Tesco-hitelkártya

Pénzcentrum
2006. március 31. 08:30

A TESCO Pénzügyi Partner igazi, dombornyomott hitelkártyával bővíti pénzügyi szolgáltatásainak körét. Az április 1-jétől bevezetésre kerülő MasterCard alapú hitelkártyához nem kell bankszámlát nyitni. Ez azt jelenti, hogy az ügyfél nem a saját, hanem a bank pénzét költi. A kártyával történő vásárlás díjmentes, valamint készpénzfelvételre is használható. Az egyedi elbírálástól függően a hitelkeret nagysága 100.000-tól egészen 750.000 forintig terjedhet. A bevezetés alkalmából áprilisban és májusban az éves kártyadíjat nem kell megfizetnie az igénylőnek.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
A TESCO Pénzügyi Partner igazi, dombornyomott hitelkártyával bővíti pénzügyi szolgáltatásainak körét.  Az április 1-jétől bevezetésre kerülő MasterCard alapú hitelkártyához nem kell bankszámlát nyitni. Ez azt jelenti, hogy az ügyfél nem a saját, hanem a bank pénzét költi. A kártyával történő vásárlás díjmentes, valamint készpénzfelvételre is használható. Az egyedi elbírálástól függően a hitelkeret nagysága 100.000-tól egészen 750.000 forintig terjedhet. A bevezetés alkalmából áprilisban és májusban az éves kártyadíjat nem kell megfizetnie az igénylőnek.
Nagy örömömre szolgál, hogy a Tesco Pénzügyi Partner szolgáltatásaira komoly igényt tartanak az ügyfeleink és az indítás óta eltelt két és fél év alatt  mára már több, mint 65.000-en  veszik igénybe termékeinket,  a Tesco Bevásárlókártyát, a Tesco Áruhitelkártyát és a Tesco Személyi kölcsönt”  - nyilatkozta Paul Kennedy a Tesco-Globál Áruházak vezérigazgatója.
A Tesco hitelkártya további előnyt jelent azon vásárlók számára, akik a 100.000 forintos hitelkerettel rendelkező Bevásárlókártyánál, vagy a tartós fogyasztási cikkek vásárlására szolgáló 200.000 forintos hitelkerettel rendelkező Áruhitelkártyánál magasabb hitelkeretet szeretnének.  Továbbá, nincs megszabva az sem, hogy minimálisan mekkora összegért vásároljon az ügyfél – mint az Áruhitelkártya esetében. A kártya külföldön is használható, ezért igény szerint választható utasbiztosítás is hozzá. Természetesen ehhez a kártyához is igényelhető hitelfedezeti biztosítás.
A Tesco minden áruházában megtalálható a Tesco Pénzügyi Partner pult, ahol a most bevezetésre kerülő Tesco Hitelkártyát, illetve az eddig megszokott Tesco Személyi Kölcsönt, Tesco Bevásárlókártyát vagy Tesco Áruhitelkártyát lehet igényelni. A Tesco banki partnere a CIB Bank Zrt.
*********************************************
Megjegyezzük, hogy a bank pénzének használata drága mulatság lehet, ha nem tartjuk be a hitelkártya-használat alapvető szabályait. A piacon megtalálható konstrukciók havi kamata 2.5-3%-os, amibe azért kellemetlen belefutni, ha nem törlesztünk a kamatmentes perióduson belül.
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 7. kedd
Ambrus
49. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. december 7. 07:20