A hipermarketben a biztosítás is kelendőbb

Pénzcentrum
2006. március 16. 09:30

Tavasz végétől várhatóan további Cora áruházakban jelenik meg kirendeltségeivel a Groupama Biztosító, az eddigi értékesítési eredmények ugyanis alátámasztják a terjeszkedés helyességét - írja a Napi.

Tavasz végétől várhatóan további Cora áruházakban jelenik meg kirendeltségeivel a Groupama Biztosító, az eddigi értékesítési eredmények ugyanis alátámasztják a terjeszkedés helyességét – írja a Napi.

 

A biztosító tavaly júliusban jelent meg önálló standdal a törökbálinti hipermarketben, októberben pedig tovább bővítették a hálózatot a budakalászi és a debreceni Cora-áruházakkal.

 

A tapasztalatok szerint a hipermarketekben a casco a legsikeresebb, a kérdéses időszakban a hálózatban kötött casco-szerződések 21%-a köttetett a három Cora-ban. A lakásbiztosítások esetén ez az arány 4.5%-os, az egyéb termékeknél pedig mindössze 3.3% körüli.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

NAPTÁR
Tovább
2023. március 21. kedd
Benedek
12. hét
Március 21.
Az erdők világnapja
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?