-1 °C Budapest

Bevásárolt az MFB

Pénzcentrum
2005. október 10. 09:52

A Magyar Fejlesztési Bank Részvénytársaság - a Fejlesztési Tőkebefektetési Program keretében - tulajdoni részt szerzett a környezetvédelmi piac egyik leginnovatívabb hazai vállalatában, az Organica Környezettechnológiák Rt.-ben.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
 
A Magyar Fejlesztési Bank Részvénytársaság - a Fejlesztési Tőkebefektetési Program keretében – tulajdoni részt szerzett a környezetvédelmi piac egyik leginnovatívabb hazai vállalatában, az Organica Környezettechnológiák Rt.-ben.
 
A 380 millió forintos tőkeemelés elsődleges célja, hogy további forrásokat biztosítson a cég környezetvédelmi szolgáltatásainak dinamikus bővítéséhez. Az Organica Rt.-t technológiai fejlesztéseinek köszönhetően a hazai környezetvédelmi ágazat piacvezetői között tartják számon, emellett a több országban is jelenlévő vállalat komoly nemzetközi elismertséget szerzett. A mostani tőkeemelés olyan növekedési stratégia része, melynek hatására az Organica a jövőben – magyarországi környezetvédelmi központként – akár a teljes közép-kelet európai régiót is kiszolgálhatja komplex környezetvédelmi szolgáltatásaival.
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. január 25. kedd
Pál
4. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Private Investor Day 2022
Mibe fektessünk 2022-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked! Február 24-én online.
EZT OLVASTAD MÁR?