1 °C Budapest

Bevásárolt az MFB

Pénzcentrum
2005. október 10. 09:52

A Magyar Fejlesztési Bank Részvénytársaság - a Fejlesztési Tőkebefektetési Program keretében - tulajdoni részt szerzett a környezetvédelmi piac egyik leginnovatívabb hazai vállalatában, az Organica Környezettechnológiák Rt.-ben.

 
A Magyar Fejlesztési Bank Részvénytársaság - a Fejlesztési Tőkebefektetési Program keretében – tulajdoni részt szerzett a környezetvédelmi piac egyik leginnovatívabb hazai vállalatában, az Organica Környezettechnológiák Rt.-ben.
 
A 380 millió forintos tőkeemelés elsődleges célja, hogy további forrásokat biztosítson a cég környezetvédelmi szolgáltatásainak dinamikus bővítéséhez. Az Organica Rt.-t technológiai fejlesztéseinek köszönhetően a hazai környezetvédelmi ágazat piacvezetői között tartják számon, emellett a több országban is jelenlévő vállalat komoly nemzetközi elismertséget szerzett. A mostani tőkeemelés olyan növekedési stratégia része, melynek hatására az Organica a jövőben – magyarországi környezetvédelmi központként – akár a teljes közép-kelet európai régiót is kiszolgálhatja komplex környezetvédelmi szolgáltatásaival.
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. január 28. szombat
Károly, Karola
4. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?