12 °C Budapest

Bevásárolt az MFB

Pénzcentrum
2005. október 10. 09:52

A Magyar Fejlesztési Bank Részvénytársaság - a Fejlesztési Tőkebefektetési Program keretében - tulajdoni részt szerzett a környezetvédelmi piac egyik leginnovatívabb hazai vállalatában, az Organica Környezettechnológiák Rt.-ben.

 
A Magyar Fejlesztési Bank Részvénytársaság - a Fejlesztési Tőkebefektetési Program keretében – tulajdoni részt szerzett a környezetvédelmi piac egyik leginnovatívabb hazai vállalatában, az Organica Környezettechnológiák Rt.-ben.
 
A 380 millió forintos tőkeemelés elsődleges célja, hogy további forrásokat biztosítson a cég környezetvédelmi szolgáltatásainak dinamikus bővítéséhez. Az Organica Rt.-t technológiai fejlesztéseinek köszönhetően a hazai környezetvédelmi ágazat piacvezetői között tartják számon, emellett a több országban is jelenlévő vállalat komoly nemzetközi elismertséget szerzett. A mostani tőkeemelés olyan növekedési stratégia része, melynek hatására az Organica a jövőben – magyarországi környezetvédelmi központként – akár a teljes közép-kelet európai régiót is kiszolgálhatja komplex környezetvédelmi szolgáltatásaival.
Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 16. kedd
Csongor
16. hét
Április 16.
A hang világnapja
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem