Itt nyílik a legújabb magyar Decathlon

MTI
2015. augusztus 31. 13:33

Tavaly 28,5 milliárd forintos nettó árbevételt és mintegy 1 milliárd forintos nyereséget ért el a Decathlon a magyar piacon, s ezzel minden idők legsikeresebb évét zárta 2014-ben - mondta a francia sportszerkereskedő áruházláncot működtető Tízpróba Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója hétfőn Budaörsön, sajtótájékoztatón.

Pósfai Gábor hozzátette: a vállalat az idén is "tovább száguld", az év első 7 hónapjában 17 százalékkal ért el nagyobb forgalmat az előző év azonos időszakához képest.

Az ügyvezető igazgató kiemelte, hogy a vasárnapi zárva tartás ellenére a forgalom a korábbihoz képest még nagyobb ütemben nőtt: március 15. óta - hat nyitvatartási napon - 21 százalékkal magasabb forgalmat értek el, árbevételük 20,1 százalékkal emelkedett.

Hozzátette: a kihívásra való jó válasz érdekében minden áruházba plusz kasszákat telepítettek, mintegy százzal emelkedett a munkavállalók száma a 16 áruházban, illetve a logisztikai központban, s az összlétszám eléri az ezret.

Pósfai Gábor bejelentette azt is, hogy október végén Szolnokon nyílik a legújabb, 17. áruházuk, "de a tervek között további áruházak nyitása is szerepel, elsősorban olyan megyeszékhelyeken, ahol még nincs Decathlon áruház". A cég nyolc megyében nem képviselteti magát.

Szólt arról is, hogy tovább szeretnék bővíteni a tavaly július óta működő online értékesítést.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A cég vezetője felidézte: 2013-ban a társaság 21,4 milliárd forintos nettó árbevételt ér, a Magyarországon idén 10 éves piacvezető áruházláncnak több mint 30 százalék a magyarországi piaci részesedése, ami egyedülálló arányt a francia sportszerforgalmazó vállalatnál.

Az ügyvezető igazgató beszámolt arról is, hogy az alapelvei szerint az utánpótlást és a szabadidő sportot támogató Decathlon idén nyáron rendhagyó kezdeményezéssel állt elő, és a "Sportból a legtöbbet" pályázat keretén belül 45 millió forintból tíz általános iskola tornatermét, illetve sportpályáját újította meg az ország különböző pontjain.

NEKED AJÁNLJUK
Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Így szakadt szét a magyar társadalom: ez a 10 legolcsóbb és legdrágább Petőfi utca itthon

A Pictorial Collective-vel karöltve készítette el az elmúlt egy év leforgása alatt a Petőfi utcák népe című fotósorozatot, aminek kapcsán Stiller Ákossal beszélgettünk

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. november 29. szerda
Taksony
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
OTTHONTEREMTÉS 2024-BEN
Jelzáloghitelek, CSOK Plusz, Babaváró és ingatlanpiaci trendek
Most nem