Közel egymilliárdnyi gyanús BKV-szerződés

Pénzcentrum
2010. szeptember 1. 08:32

862 millió forintnál is több az az összeg, amit a BKV 43 olyan cégnek fizetett ki, melyeket a belső vizsgálat nyomán a rendőrségen jelentett fel - írja a Népszava.

A lap úgy tudja: a rostán 54 szerződés akadt fenn: ezekre 39 ezertől 212 millió forintig terjedő megbízási díjakat fizetett ki 2006-2009 között a közlekedési társaság. A feljelentett esetek egy része vélhetően "mutyi", míg másoknál a BKV saját felelőssége is felvetődik.

A cég felügyelőbizottsága a 2009-es végkielégítési botrány hatására döntött szeptemberben úgy a , hogy az addigra a rendőrség által már bekért 138 szerződés mellett további mintegy 500-at világíttat át az azt megelőző három évből. A munka nemrég zárult le: 652 szerződést vizsgáltak meg, ezek közül 54 kontraktust adtak át - hét részletben - feljelentéssel a nyomozó hatóságnak.

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 29. vasárnap
Magdolna
21. hét
Május 29.
Hősök napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 28. 19:25